Surkeimmat ruokaviritelmät, paskimmat reseptit

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Mike
  • Aloitettu Aloitettu

Mike

ATG
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
97 287
Kaupunki
Helsinki
Onkohan tämmöistä ketkua vielä?

No kysellään nyt että onko jengillä ollut jotain ihan kuningasideaa jostain ruokasekoituksesta, joka ennen valmistamista tuntuu ihan kurgolta, mutta lopputulos on täysin päinvastainen?

Itse olen mannapuuron ystävä ja tänään päätin sekoittaa siihen Proslow vaniljaa, ajattelin ihan tosissani että nyt tulee muuten herkullista puuroa, mietin jo miten se sulaa suussa kun sekoitan hippasen mehukeittoa lämpimän puuron päälle. Paskat, prodejauho pilasi puuron totaalisesti, siitä tuli ihan kovaa ja jauhomaista skeidaa. Pönttöön meni niin että heilahti. Meni siis totaalisesti pieleen mielikuvat.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Woe nu Watula ku voin ihan kuvitella mitä tuosta tulee :D

Itellä taitaa kans olla puurot pahimmat mutta ne on kyllä ihan perinteisesti Eloveenaa + fastin maito90 semmoset pari scooppia (au naturell)

Tulos oli järetön läjä sellasta laastia muistuttavaa tököttiä joka ei irronnu ei lusikasta eikä sen kummemmin kitalaesta... silti sitä kiskoin aamupalaksi kohtuullisen kauan (sen mitä pussi kesti).
 
Joskus 16v luin Fastin (tms.) pussin kyljestä että proden voi sekoittaa myös mehuun. Meikäpä vetäsi sen Mehukatti-sekamehun joukkoon ja ai että kun oli paskaa :urjo:
 
Puuro ja prodejauho ei kyl oo mikään hieno yhdistelmä, tai ainakaan XL ei oo tohon paras vaihtoehto, saa aikamoista sementtiä.
Proteiinia ei suositella myöskään: munakkaisiin, perunamuusiin, eikä kalapihvien sekaan.:nolo:
 
tonnikalaa, vihanneksia, weetabix + ketsuppia. meinasin että teen tästä hyvää välipalaa mitä voi vaikka koulussa vetää, muussasin ihan muusiks tehosekottimessa... hyi saatana :urjo:

fastin hera80 mansikka on kans niin hirveetä tavaraa, en saanu sitä millään maistumaan edes siedettävältä. söin sitten suoraan pussista kun oli nannaa :D
 
yritin viimekesänä syödä mallin vuoksi lidlin maitorahkaa eli hifistelin. oli pahaa paljaalteen joten sekoitin siihen suklaa jauhetta sekaan jotta se olisi parempaa. vängällä/sinnillä söin sen purkin loppuun(helvetin iso purnukka, puoli kiloa?). aika pahalle se maistui, yritin kuvitella että se on vanukasta, mutta ei ne kuvittelut paljo auta ku maistuu happaman makealle. no eipä tarvi ikinä enää rahkaa syödä.
 
heh, sama juttu :D heraprotsku + kaurapuuro = huono yhdistelmä
aika moni vissiin tuota kokeillut. :D
 
neutraali sanoi:

Sterotyyppisenä naisena suklaanhimossa kokeillut parikin kertaa eri rahkoja ja kaakaojauhetta. Ei auta vaikka sinne laittais mitä sekaan, hyi helvetti.

Kerran oon vahingossa leiponut jauhelihapiirakan makeaan taikinaan, voin sanoa että laatta ei ollut kaukana. Pohja roskiin, lihat söin :D .

...jotkut laittaa viiliinkin kaakaojauhetta :urjo: ...
 
Kyllä jotkut maustamattomat heraproteiinit puuron seassa hyvin alas menee (esim. Wrangen prime whey-81) mutta aikoinaan erehdyin sotkemaan puurooni samaisen firman prime whey-84H:ta ja oli aivan järkyttävän käsittämättömän (ja väkevän) makuista. Söin sen kyllä, mutta kauan siinä ruokapöydän ääressä töitä asian kanssa tein....:urjo:

edittiä vielä: (ja lapsuusmuistoja), pienenä tyttönä päättelin että jos vaniljasokeria, neilikkaa ja kaardemummaa sotkee keskenään niin siitä on pakko tulla hyvää (kun ovat leipomuksissakin niin hyviä). Lusikoin jauhoseosta suuhuni ja suuhan siinä meinasi palaa...
 
Raakoja puurohiutaleita maitorahkaan (sparin omaa :D ), aluksi en kyennyt syömään sitä paskaa ja heitin sen yöksi jääkaappiin, oli vähän sitkeetä mutta lopulta sitte söin kuin mies. Mitäköhän muita räpellyksiä.. Koitin sekoittaa soijaa maustettuun heraan, ei saatana, vaikka kuinka vähän laittaisi niin silti se maistuu soijalle. Oliivi öljy ei sovi mihinkään mun mielestä, kaikkeen mihin sitä käyttää muuttu paskaksi.

Yks mihin ei tarvitse edes lisätä mitään ja se maistuu paskalle on sellanen halvin tuna mitä saa kaupasta maksaa joku 0,45€ täällä päin (firstprice ehkä?). Löysin kerran kalankakkaa sellasesta purkista ja silmän (?? se näytti silmältä). Muutenkin se maistuu paskaakin paskemmalle, ainakin sen jälkeen kun on maistanut kalliimpia versioita. Se on kalanjämä rämmäleistä koottua paskaa.. Ja se pitäis lukee etiketissä "sisältää kalan rämmäleitä (suolia, paskaa jne..)"
 
Toi neutraalin mainitsema kaakaojauhe ja rahka, minä saatana kuvittelin että siitä tulee niinkuin suklaamoussea. Not.

Raejuusto, kurkunpalat ja oliiviöljy. Aivan saatanan kamalaa purjoa.

Intissä oli joskus pakissa jäätynyttä kaurapuuroa. Vedin siihen kuumat hernarit päälle ja sekoitin, ei ollut hyvää, maistui lähinnä salmonellalle.

Maustepippuri kuulosti hyvältä mausteelta lihan sekaan. Ei ollut, se on jotain kanelinmakuista skeidaa, nautasikapipareilta maistui jauhelihapiffit.

Joskus tein nötkötistä (the perfect bodybuilding food:)) meksikonpataa. maistui niin oksennukselta etten ole sen koommin syönyt. Ihmeellisenä sattumana kerroin aikanaan niinikään intissä Lapin leirillä tästä asiasta aamupalalla isotissiselle kadettimuijalle, ja jumalauta samana päivänä päivälliseksi oli juuri tuota sotkua. Kyllä ihmettelin.

Ja vielä paskaa tuli 12 munan munakkaasta pienellä pannulla. Ajattelin fiksuna lämmitellä hiljaisella lämmöllä ja kauan...VIRHE! Päällys oli höhhöä vielä 25 minsan päästä ja alaosa ihan vihreää ja jotenkin kamalan makuista ylikypsää levää.

Mutta näistä huolimatta olen pirun hyvä kokki, kokeilevalle vaan sattuu.
 
RRKalle sanoi:
Maustepippuri kuulosti hyvältä mausteelta lihan sekaan. Ei ollut, se on jotain kanelinmakuista skeidaa, nautasikapipareilta maistui jauhelihapiffit.
Oon pari kertaa ostanut mustapippurin sijasta vahingossa maustepippuria. Nopeesti kun vilkasee niin ne näyttää vähän samalta ne tekstit niissä purnukoissa. Viimeistään sen parin kirjaimen eron huomaa sitten kun on töhöttänyt sitä sen sisäfilepihvin päälle. Mustapippuria hölvään joka ruokaan jossa on punaista lihaa ja uskon vakaasti että se on 2000-luvun suola. Liharuoka voi olla reippaasti yli-ikäistä ja silti maistua siedettävältä kun on mustapippuria seassa.
 
Aika hyvä oli käyttää jauhelihanpaistamiseen ja makaroonin sekaan kylmäpuristettua rypsiöljyä. Ruuan valmistuksen jälkeen Se öljyn MAKU ja HAJU oli aivan järkyttävä. Koko keittiö haisi ihan vehkeelle ainakin viikon. Loppu tuloksena katsoin tätä rypsiöljypurkkia ja totesin päiväysten menneen puoli vuotta sitten.

Hyi helvetti. Vieläkin voin laatata koska vaan, ku mietin sitä hajua/makua!!
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom