- Liittynyt
- 1.6.2004
- Viestejä
- 16 123
- Ikä
- 48
Koitapa karppaajana tuota savustettua paprikajauhetta pekonilihapulliin.
Tossa vähän erikoisempi resepti:
http://siskotkokkaa.blogspot.com/2009/05/paahdettu-paprikajauhe-suositeltava.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Koitapa karppaajana tuota savustettua paprikajauhetta pekonilihapulliin.
Rubi ja tuo paprikajauhe ovat täysin erikaltaisia mausteita. Tosiaan tota paprikaa käytetään äärimmäisen pieni määrä sekoitettuna johonkin. Rubi taas hierotaan yleensä lihan pintaan sellaisenaan.Tää Nomun smoky periperi on nykyään ykkösmauste mun kokkauksissa, varsinkin kanan kanssa todella herkullista:
http://www.nomu.co.za/products/rubs/smoky-peri-peri-rub
Varmaan aika samankaltaista kuin tuo savustettu paprika jauhe.
http://www.mlmarkkinointi.fi/262.htmMistä löytyis hyvät maustepurkit joihin voisi laittaa isommista tukkupakkauksista perusmausteet tuohon liesituulettimen kaappiin. Eli valkosipuli,jlihamauste,pippurisekoitus,sipuli,grillausmauste,texmex mauste jne. Noita kuluu meillä paljon ja niitä ostetaan aina tukusta sellaisina isoina purkkeina, mutta nuo ei sovi tuohon kaappiin ja taas kaupan ne maustepurkit on pirun pieniä että niitä saa olla yhtenään täyttämäs.