- Liittynyt
- 15.9.2003
- Viestejä
- 1 676
Sulla on varmaankin toi suola imenyt kosteutta. Säilytätkö sitä kenties lieden päällä jossain maustehyllyssä, jonne pääsee höyryä keitoksista? Ylipäätään tuo maustekaappi lieden päällä on huno keksintö juuri tästä syystä sekä siksi, että lämpötila saattaa toisinaan olla normaalia kovempi.
Tavallisen hienon suolan joukossa suolasirottimissa pidetään ainakin lämpöisissä maissa (joissa on kosteutta) riisiä, jotta suola ei paakkuunnu.
Vai ymmärsinkö kirjoituksesi väärin ja oliko suola kovana könttänä jo siinä vaiheessa, kun toit sen kaupasta kotiin?
Suola oli kova köntti jo heti ostettaessa, en vaan tajunnut tarkistaa asiaa kaupassa. Eli kaupasta suolan kotiin ja purkki auki niin oli vastassa vaan yksi kova köntti suolaa joka ei suostu irtoamaan yhtään astiastaan.