Suolaa ja pippuria - virallinen mausteista keskustelu

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu
Pro Nutrition Fire Kick, 20 x 25 ml -20%
En tiedä mitä varsinaiset hifistelijät asiasta on mieltä, mutta IMO ihan basic (esim.pirkan) sormisuola on erittäin edullista ja ihan hyvää ruoanvalmistukseen. Ei välttämättä niin hyvää kun nuo ns. hifisuolat, mutta kyllä tuo toimii ihan hyvin. Pesee ainakin pan suolan ja kaverit. :D
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
En tiedä mitä varsinaiset hifistelijät asiasta on mieltä, mutta IMO ihan basic (esim.pirkan) sormisuola on erittäin edullista ja ihan hyvää ruoanvalmistukseen. Ei välttämättä niin hyvää kun nuo ns. hifisuolat, mutta kyllä tuo toimii ihan hyvin. Pesee ainakin pan suolan ja kaverit. :D

Totta. Mutta tuo Maldon on pykälän parempaa ja vaikka suola maksaisi satasen kilo, sitä menee niin vähän että on turhaa tinkiä tuosta. Tosin sen huomasi, jotta kun vaihtoi Maldoniin, suolaa menee ainakin 5x sen mitä ennen. On se vaan niin hyvää! :)
 
Zone-sarja -42%
Noita Jozon sormisuolia itsekkin käytän. http://www.jozo.fi/sormisuolat/ hakkaa Pirkat mennentullen.

Joskus tuli tilattua testiin erikoissormisuolia ulkomailta asti, mutta ei enää, noilla mennään. Kalan valmistuksessa (ei savustamalla) joskus käytän hyvää savusuolaa vähän makua antamaan.
 
Totta. Mutta tuo Maldon on pykälän parempaa ja vaikka suola maksaisi satasen kilo, sitä menee niin vähän että on turhaa tinkiä tuosta. Tosin sen huomasi, jotta kun vaihtoi Maldoniin, suolaa menee ainakin 5x sen mitä ennen. On se vaan niin hyvää! :)

Paljon Maldon suolat kustantaa? Sen verran hyvää hehkutusta et pitää varmaan hakea testiin. :D
 
Eilen ostin paketin niin kustansi neljä juuroa ja risat, oisko 4,60e ollu...
Jotain femman luokkaahan tuo taitaa olla. Paketti muistaakseni vain 250gr, eli onhan tolla kilohintaa sitten se 20e vs. normaali euroshopperi 1.50e.
 
Jotain femman luokkaahan tuo taitaa olla. Paketti muistaakseni vain 250gr, eli onhan tolla kilohintaa sitten se 20e vs. normaali euroshopperi 1.50e.

Juuh. Kyllähän tohon vielä budjetti venyy. Toi 250g kestää kuitekin aika pitkään mun käytössä. :P
 
Totta. Mutta tuo Maldon on pykälän parempaa ja vaikka suola maksaisi satasen kilo, sitä menee niin vähän että on turhaa tinkiä tuosta. Tosin sen huomasi, jotta kun vaihtoi Maldoniin, suolaa menee ainakin 5x sen mitä ennen. On se vaan niin hyvää! :)

Maldoa ostettu kokeeksi. Kuitenkin heti heräsi kysymys, kuuluuko suolan olla tuollainen kova klöntti purkissa josta suolaa joutuu väkivalloin lohkomaan?
 
Maldoa ostettu kokeeksi. Kuitenkin heti heräsi kysymys, kuuluuko suolan olla tuollainen kova klöntti purkissa josta suolaa joutuu väkivalloin lohkomaan?

Ei kuulu, ainakaan normaalisti. Sen pitäis olla sellasta irtonaista, pientä, alle 5mm hiutaletta/kidettä.. Oisko sulla nestettä päässy sinne sekaan ja kovettunu tai sit on laadunvalvonnassa käyny kyllä moka..
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Ei kuulu, ainakaan normaalisti. Sen pitäis olla sellasta irtonaista, pientä, alle 5mm hiutaletta/kidettä.. Oisko sulla nestettä päässy sinne sekaan ja kovettunu tai sit on laadunvalvonnassa käyny kyllä moka..

Ainakaan mun käytössä ei nestettä ole purkkiin päässyt kun eilen sen ostin.. Täytyykin laittaa valmistamalla kiukkuinen palaute...
 
Ei se kovetu edes, jotain outoa tossa nyt on. Itselläni toi lojuu pöydällä pienessä avonaisessa kupissa josta sormilla sitä hypistelen ruokaa. Eikä kovetu.
 
Ei se kovetu edes, jotain outoa tossa nyt on. Itselläni toi lojuu pöydällä pienessä avonaisessa kupissa josta sormilla sitä hypistelen ruokaa. Eikä kovetu.

Kyseisen firman asiakaspalveluun jo yritin soitella ja antaa palautetta mutta oli täti lounastauolla, täytyy soitella myöhemmin uudestaan. Tosiaan nyt kokeilin painaa veitsellä suolaan niin joutuu ihan voimaa käyttämään jos haluaa tylpän veitsen uppoavan edes pari senttiä sinne suolan sekaan, eli kyllä tuosta saisi väkisin lohkottua palasia mutta se nyt ei ehkä ole se idea. :) Ja pikkuasioitahan nämä on, maksaa vitosen ja hakee uudes suolan, mutta ajattelin silti palautetta antaa...
 
Eikös olis päässyt helpommalla ku olisit vienyt suolan sinne kauppaan mistä ostit ja saanu uuden tilalle??
 
Eikös olis päässyt helpommalla ku olisit vienyt suolan sinne kauppaan mistä ostit ja saanu uuden tilalle??

Tottakai olisi päässyt helpommalla, mutta mieluiten annan palautetta suoraan pääkallopaikalle. Ja itseasiassa asiakaspalvelun täti oli tosi kiitollinen kun otin yhteyttä. Sanoi että on tärkeää saada tutkia mitä tuotteelle on tapahtunut.
 
Nyt tais loppua meikäläisen suolahifistely. Se on täysin Hupen syytä, että koko hommaan ylipäätään hurahdin, kun se hehkuttaa niitä suolojaan. On tullut viimeisen reilun vuoden aikana käytettyä vaikka mitä vitun sormisuoloja ja himalayan pink salteja ja mitähän kaikkea muuta... Olen tässä jo pitkän aikaa funtsinut, että ei tässä oo kyllä mitään järkeä. Joko mulla on makuaistissa vikaa, tai sitten kaikki muut suolahifistit eivät ole päässeet placeboefektistä eroon. Olen nimittäin tullut siihen johtopäätökseen, että ei suolan laatu muuta ruoan makua mihinkään suuntaan. Aluksi oli tietysti hienoa, kun oli hienoa suolaa, niin ruokakin oli tietysti paljon parempaa, mutta se oli harha. Suoraan purkista noissa on kyllä eroja, mutta ruoassa sitä on kuitenkin niin pieni määrä, että ei vaikuta. Ainoa missä se vaikuttaa, on korvien välissä. No, sama kai se mistä se ero tulee, jos tosiaan tuntee, että ruoka on parempaa mitä kalliimpaa suolaa siihen tunkee.
 
Haha. Kyllä minä olen ainakin huomannut että ruoka maistuu paremmalta kun sinne viskaa Maldonia. tosin entinen vertailukohta oli jotain jozo sormisuolaa, eli käytännössä samaa. Pansuolalla ja pirkalla maustettua ruokaa en kykene edes syömään, ne ovat niin pahoja.
 
Eli erotat sokkotestissä missä on käytetty mitäkin suolaa ? Pansuolan ja Pirkan kohdalla hyväksyn oksentamisen!Elämä ilman Huppea olisi totisesti kuin puuro ilman suolaa(mautonta). Kiitos että oot olemassa!
 
Maldoa ostettu kokeeksi. Kuitenkin heti heräsi kysymys, kuuluuko suolan olla tuollainen kova klöntti purkissa josta suolaa joutuu väkivalloin lohkomaan?

Sulla on varmaankin toi suola imenyt kosteutta. Säilytätkö sitä kenties lieden päällä jossain maustehyllyssä, jonne pääsee höyryä keitoksista? Ylipäätään tuo maustekaappi lieden päällä on huno keksintö juuri tästä syystä sekä siksi, että lämpötila saattaa toisinaan olla normaalia kovempi.

Tavallisen hienon suolan joukossa suolasirottimissa pidetään ainakin lämpöisissä maissa (joissa on kosteutta) riisiä, jotta suola ei paakkuunnu.

Vai ymmärsinkö kirjoituksesi väärin ja oliko suola kovana könttänä jo siinä vaiheessa, kun toit sen kaupasta kotiin?
 
Joskus on itselläni osunut kohdalle myös tuollainen kovettunut Maldon paketti. Ei nyt kuitenkaan mikään edellä kuvatun kaltainen happoteräskuutio. Tästä viisastuuna suoritan aina paketin ravistuskokeen kaupassa.
 

Latest posts

Back
Ylös Bottom