- Liittynyt
- 29.8.2006
- Viestejä
- 17 023
- Ikä
- 39
Nyt kun olen jo jonkin aikaa tätä palstaa lukenut ja aiheeseen tutustunut, on tullut mieleen sellainen seikka, että ottavatko turhan monet salilla kävijät, jotka eivät varsinaisesti treenaa kehonrakennuskisoihin, liikaa stressiä syömisistä? Esim. jotkut ovat hyvin tiukkoja perunan ja pastan suhteen, jotka kuitenkin kuuluvat olennaisesti tyypilliseen kotiruokaan. En nyt väitä, että itsekään olisin täysin huoleton ruokien suhteen - yritän syödä terveellisesti - en pahemmin vaaleaa leipää syö, rahkaa menee paljon, karkkia ja limuja en kuluta, mutta perunaa, riisiä ja pastaa en edes kuvittele jättäväni pois. Nimenomaan kiinnostaisi tietää, saavuttaako kestotimmiin kuntoo pyrkivä Kalle Keskivertotreenaaja oikeastaan suurempaa edistystä syömällä vain "bodyruokia", jos oletetaan, ettei tarvetta bulkki-dieetti-pomputteluun ole? Itse syön juurikin perinteistä kotiruokaa aika paljon, mm. karjalanpaistia, liha/nakkikeittoa, makkarakastiketta ja perunamuusia jne.
Odotan mielenkiinnolla muiden mielipiteitä...
Odotan mielenkiinnolla muiden mielipiteitä...