- Liittynyt
- 13.9.2002
- Viestejä
- 3 658
- Ikä
- 46
Ehkä oikea vastaus on siis, että kollegasi on idiootti.
Wikipedian mielestä seitan on "lihan kaltainen elintarvike", mutta en ymmärrä miksi tällaista rinnastusta tarvitaan. Jos nyt rinnastetaan, niin tofusta sanotaan että se on "soijamaidosta juoksettamalla tehty ruoka-aine". Mielestäni riittävä terminologia seitanille olisi "vehnägluteenista valmistettu elintarvike".
Mun Wikipedia kertoo näin:
"Seitan on vehnägluteenista valmistettu lihaa muistuttava elintarvike, jota etenkin kasvissyöjät käyttävät usein lihan tapaan ruoassa. Sillä on lihan kaltainen sitkeä ja kiinteä rakenne, korkea proteiinipitoisuus ja se on käsittelemättömänä lähes rasvatonta."