Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Katoin Korpelan voimaa, niin kestosopimuksessa muuttuu hinta tuolla tavalla. Se nyt on normaalia tässä hetkessä.Onneks tuollanen ei osu tähän osoitteeseen mut jollekki on nasahtanu terveisiä perseestä
Sopimussakko vissiin luokkaa 50-100€, riippuu vuosikulutuksesta. Ei siis paha lainkaan, jos hinnat laskee ja on sitoutunut 24kk.Mut kuulin sellasta et vaikka sitä kirjottaa jonku määräaikasen ja sit vaihtaa lennosta sopimusta johonki toiseen niin se sakko olis vaan 50euroo?
Sopimussakko vissiin luokkaa 50-100€, riippuu vuosikulutuksesta. Ei siis paha lainkaan, jos hinnat laskee ja on sitoutunut 24kk.
En tiedä mikä sitoo sähköyhtiötä? Koitin lukea sopimusehtoja eri toimijoilta ja siellä ei selkeästi lukenut, mikä sakko sieltä päin on... voiko ne irtisanoa sopimuksen millaisella sanktiolla.
Mut kuulin sellasta et vaikka sitä kirjottaa jonku määräaikasen ja sit vaihtaa lennosta sopimusta johonki toiseen niin se sakko olis vaan 50euroo?
Jännä juttu toi missä kansanedustajalle oli tarjottu 24kk määräaikaista sopimusta 49s hintaan tms. Tinkaamisen jälkeen oli sitte löytynyt toistaiseksi voimassa oleva sopimus jossa hinta 14,9 s/kwh. Sitä toki voi yhtiö nostaa oman mielen mukaan kuukauden varotusajalla, mut kuitenkin. Kyllä mun mielestä tostakin olis syytä saada tietoa yhtiöltä muutenkin kuin kaivamalla ja inttämällä.
Joo kiinnostelee itseänikin. Kaisse on sopimusrikkomus jos noin toimitaan (ellei ole sopimuksen pienessä printissä mainittu tuota mahdollisuutta). Voisikohan tuollainen periaatteessa päätyä vaikka oikeuteen saakka, tai varmaan ainakin jotain kuluttaja-asiamiestä voisi kiinnostaa. Mutuilua.Hyvä kysymys muuten tuo et mikä näissä määräaikaisissa sitoo sähköyhtiötä ? Mikä estää talvella vain ilmoittamasta et 5snt sopparit katkee nyt ja ottakaa uudet tilalle ?
Jos yhtiö pysyy pystyssä, niin ei pitäs olla huolta.Joo kiinnostelee itseänikin. Kaisse on sopimusrikkomus jos noin toimitaan (ellei ole sopimuksen pienessä printissä mainittu tuota mahdollisuutta). Voisikohan tuollainen periaatteessa päätyä vaikka oikeuteen saakka, tai varmaan ainakin jotain kuluttaja-asiamiestä voisi kiinnostaa. Mutuilua.
Jos on puoliso niin voithan sä ottaa puolison nimiin uuden sopparin. Sun määris katkee. Ei voi olla kahta sopparia samaan osoitteeseen.
Niin ja se vielä kun osa ihmisistä haluais tulonsiirrot pois tai leikatuksi. Sitten kuitenki itelle tarvis saada tukea sähkön ostoon.Ei vaikuta tämä lista siltä, että hallitus vielä ainakaan haluaisi kansalaiset pelastaa talven hädältä. Odotellaan ilmeisesti kun kusi on sukassa ja vaalit lähempänä. Väitän, että kuka tähän parhaimman ratkaisun talvella ehdottaa pärjää myös kevään vaaleissa.
Budjetti | HS:n tiedot: Tällaisia tukia hallitus kaavailee energian hinnannousun lievittämiseksi
Hallitus valmistelee sähkökriisiin 7–8 kohdan tukipakettia. Sähkön arvonlisäveroa aiotaan laskea kymmenellä tai 14 prosenttiyksiköllä.www.hs.fi
Samat terveiset tuli tännekin
Niin ja se vielä kun osa ihmisistä haluais tulonsiirrot pois tai leikatuksi. Sitten kuitenki itelle tarvis saada tukea sähkön ostoon.
Valtion velkaantuminen on myrkkyä ja sitten sitä velkaa kuitenki pitäis ottaa sähkötukiin.
Pitkässä juoksussa vaikuttaa aika paljon yritysten kilpailukykyyn, tuosta voi paukahtaa laskua pitkäksi aikaa yhteiskunnalle. Siihen verrattuna johonki mummonmökkiin ensitalvena meneva satasten tuki on pikkuhiluja.
Joo toki, työnnät omas ja eukkos hanurit rajan yli valmiiksi voideltuina. Odotat sitten lisäohjeita kun perse ei enää kestä.Itse olen ajatellut ottaa yhteyttä Venäjään ja sanoa, että minä en tue näitä pakotteita. Onko jonkinlainen mahdollisuus osta niiltä sähköä ja bensaa
Joo toki, työnnät omas ja eukkos hanurit rajan yli valmiiksi voideltuina. Odotat sitten lisäohjeita kun perse ei enää kestä.
Menetetty alennus: 210 miljoonaa euroa
Kesä-heinäkuussa Suomessa kulutettiin sähköä 11 terawattituntia (TWh).
– Tämän sähkön arvo markkinahinnalla laskettuna oli 2,45 miljardia euroa. Lisätuotannon vaikutuksesta olisi seurannut noin 210 miljoonan euron alennus kulutetun sähkön arvossa, Vehviläinen sanoo.
Aalto-yliopiston tutkijoiden laskelmat asettavat elinkeinoministeri Mika Lintilän (kesk) lausunnot outoon valoon. Lintilä sanoi Uutissuomalaisen haastattelussa viime perjantaina, että kriisitilanteita varten varatun tehoreservin käyttöönotosta ei olisi apua sähkön hintaan.
– Periaatteessa EU jo estää sen markkinalle tuomisen. Pitää muistaa koko ajan, että tehoreservien voimalaitosten käyttö on hyvin vähäistä. Se (tehoreservin käyttö) ei sinänsä tulisi kyllä hintoja muuttamaan, Lintilä sanoi.
Vehviläinen tyrmää Lintilän näkemyksen.
– Kyllä viranomaisilla pitäisi olla näistä asioista joku muukin käsitys kuin se, että mututuntumalla tai ilman mitään laskelmia esitetään voimakkaita kantoja ja puolustetaan säädöksiä, jotka on laadittu ihan toisenlaisissa olosuhteissa.
Vehviläinen muistuttaa, että nyt puhutaan todella isoista asioista talouden ja koko yhteiskunnan kannalta.