Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Rusinat! En käsitä miks niitä pitää joka paikkaan tunkee. Pilaa just ton maksalaatikon^^
Leivitys ei lähtökohtaisesti tee jostain epäterveellistä tai rasvaista, senkin kun voi hoitaa monella tapaa. Toisekseen, rasva on hyväksi, elimistösi tarvitsee sitä. Makkaroitakin on niin pirun montaa laatua ja veikkaisin, että joku yli 90% lihaa oleva kunnon maustettu makkara uppoaa kyllä sinuunkin. Oletko koskaan syönyt chorizoja vaikka? Perunoissa puolestaan on jo lajikkeiden välillä todella suuria eroja maussa ja onneksi niitäkin voi maustaa.
Leivitys ei lähtökohtaisesti tee jostain epäterveellistä tai rasvaista, senkin kun voi hoitaa monella tapaa. Toisekseen, rasva on hyväksi, elimistösi tarvitsee sitä. Makkaroitakin on niin pirun montaa laatua ja veikkaisin, että joku yli 90% lihaa oleva kunnon maustettu makkara uppoaa kyllä sinuunkin. Oletko koskaan syönyt chorizoja vaikka? Perunoissa puolestaan on jo lajikkeiden välillä todella suuria eroja maussa ja onneksi niitäkin voi maustaa.
Saisihan muuten lähes kaikista täällä mainituista ruuista luultavasti kieltäjänsäkin hyväksymän annoksen, kunhan käyttäisi kunnon raaka-aineita ja kokkausmetodeja. Ainakin itse uskon näin...
Borsch-keittoa en kyllä pistä suuhuni vaikka maksettaisiin.
Suolakurkkuihin tulee suolaa, vettä ja mausteita mutta ei etikkaa. Maustekurkkuihin tulee etikkaa, sokeria ja mausteita.
Kyllä se on vettä+etikkaa, jossa ne suola- ja maustekurkut kelluvat! Valmistustapa vain eroaa vähän, suolakurkut liotetaan suolaliuoksessa, ennenkuin ne tökätään säilymään etikkaliemeen. Maustekurkuissa taas lisätään tähän liemeen enemmän makua antavia aineita (sinapinsiemenet yms.).
Maksamakkara on ainut ruoka-aine, jota en pysty alas vetämään, kaikki muu maistuu :P