- Liittynyt
- 20.9.2005
- Viestejä
- 47
- Ikä
- 36
Tyttöystävä on tuossa viimeaikoina alkanut lisäämään enemmän kasviksia ja proteiiniä ruokavalioonsa ja muutenkin muuttanut sitä terveellisemmäksi. Ei siinä mitään hyvähän se vaan on mut kasvikset ja hedelmät lähinnä tomaatti, kurkku, kiiwit ja omenat eivät sula ollenkaan ruuansulatuksessa vaan tulevat läpi täysin sulamattomina ja tulee ruokailun jälkeen vatsanväänteitä.(onko tämä se läpipasko mistä aina puhutaan? :D) Ennen ei ole näin paljon kasviksia ja hedelmiä syönyt vaan ruokavalion runko on muutettu lähinnä näihin kasvikunnan tuotteisiin. Aikaisemmin jos on syönyt esim. pelkästään yhden omenan ruoka on sulanut elimistössä ihan normaalisti. Nyt sitten huomattava päivittäinen lisäys ja vatsa toimii näin, mistähän tämä voisi johtua? Muut huomannu jonkun tietyn ruoka-aineen(aineitten) lisäämisen myötä samanlaisia oireita?
Voiko se johtua siitä että vatsa ei ole vain tottunut käsittelemään suuria määriä kasviksia niin siihen joutuu totuttelemaan jonkun aikaa? Imeytyykö näistä edes mitään ravintoaineita jos ne ei kerta pilkkoudu ja sula ollenkaan?
Voiko se johtua siitä että vatsa ei ole vain tottunut käsittelemään suuria määriä kasviksia niin siihen joutuu totuttelemaan jonkun aikaa? Imeytyykö näistä edes mitään ravintoaineita jos ne ei kerta pilkkoudu ja sula ollenkaan?