- Liittynyt
- 6.10.2007
- Viestejä
- 146
hei vaan. kuinka olette laskeneet kananmunan ravinto-arvot verrattaessa raakaan ja paistettuun...? esim. kun 400g jauheliha paistetaan jäljelle jää 300g mutta ravinto-arvot
säilyvät. miten sitten kananmunan kohdalla kun siitä loihditaan munakas?
fineli antaa seuraavat tiedot :
raaka kananmuna 100g: paistettu kananmuna 100g:
p = 11.0 p = 12.8
hh = 0.3 hh = 0.3
r = 9.0 r = 16.8
eli ravinto-arvot hiukan nousevat! ei tämä massakaudella niin justiinsa ole ollut
mutta nyt kun ensimmäistä "oikeaa" dieettiä suunnittelen niin olisi hyvä laskea arvot kohdilleen.
säilyvät. miten sitten kananmunan kohdalla kun siitä loihditaan munakas?
fineli antaa seuraavat tiedot :
raaka kananmuna 100g: paistettu kananmuna 100g:
p = 11.0 p = 12.8
hh = 0.3 hh = 0.3
r = 9.0 r = 16.8
eli ravinto-arvot hiukan nousevat! ei tämä massakaudella niin justiinsa ole ollut
mutta nyt kun ensimmäistä "oikeaa" dieettiä suunnittelen niin olisi hyvä laskea arvot kohdilleen.

