Yhtä en vaihda ja se on KYLMÄPURISTETTU kookosöljy. Lisää tietoa löytyy googlettamalla!
Mulla taas nykyään saksanpähkinäöljy! Sitä kun lorauttaa aamupuuron sekaan, niin kyllä maistuu!
Ja noista rasvoista vielä
1.)Hyviä rasvanlahteitä ovat mm. kasvilähteet, eli pellavan-, seesamin-, kurpitsan ja auringonkukansiemenet ja niistä saatava öljy, pähkinät ja mantelit sekä niistä saatavat öljyt, rypsäri sekä oliiviöljy
Eläinperäisistä lähteistä mm. vähärasvaiset tai rasvattomat vaihtoehdot maitotuotteista, vähärasvainen liha (esim. kana, kalkkuna) sekä rasvaiset kalat (lohi, makrilli, sardiini, taimen).
2.) Rasvaista kalaa, kannattanee syödä sen suositellun 2-3 krt viikossa. Esim. lohesta saa myös D-vitamiinia rasvojen ohella, kuin myös siitä saa lisäksi kalsiumia.
Oliivit on aika halpoja, niitä kandee myös pupeltaa vaikka kylkiäisenä pääruoalla. Omega-kananmunistakin voi hakea täydennystä rasvoihin (eikä ole edes kalliita; Lidlissä jotain 0,89€ 6 munan paketti).
Eiköhän noilla eväillä jo rasvata pari niveltä.