Mäkin rikoin enkä ole kyllä kaivannut, koska toi onnistuu kattilalla ja reikäkauhalla ihan yhtä näppärästi. Tai oikeastaan näppärämmin, koska rasvakeittimen puhdistus on saatanan ärsyttävää hommaa. En siis allekirjoittaisi sitä, että rasvakeitin on yksi parhaista keksinnöistä, mutta rasvakeittäminen kyllä on.
Markan vehkeet on markan vehkeitä: omani rikoin sillä, kun se oli halppispaska mistä ei saanut sitä säiliöö irti pesua varten. Katsellut noita parempia koneita, niistä saa sen säiliön irti ja osat on konepestäviä --> ei pitäisi olla saatanan ärsyttävää hommaa ;)
Mä oon kyllä niin vimosen päälle reikäpää noiden lämpötilasäätöjen kanssa hellalla, että mä en uskalla rasvaa lähteä kuumentamaan pelkkien tehojen mukaan. Keittimissä se hyvä puoli, että sen lämpötilan saa säädettyä haluamalleen alueelle. Ei siis tarvitse pelätä rasvapaloja.