Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ihan perussetillä mennään:

1prk rahkaa
1-1.5dl mansikoita
Maitoa sen verran, että koko komeus peittyy

Sekasin ja huiviin. On se vaan niin hyvää.
 
Viime aikojen vakkari: (aamulla ja välipaloiks tullu vedettyy)

-250g rahkaa
-1dl maustamaton jogurtti
-1dl maitoo
-1dl kaurahiutaleita
-purkki ananasmurskaa tai banaani
-1-2rkl minttusuklaa heraa

Toimii.:thumbs:
 
Viime aikojen vakkari: (aamulla ja välipaloiks tullu vedettyy)

-250g rahkaa
-1dl maustamaton jogurtti
-1dl maitoo
-1dl kaurahiutaleita
-purkki ananasmurskaa tai banaani
-1-2rkl minttusuklaa heraa

Toimii.:thumbs:
ite kans tein banaani minttusuklaa rahka kananmuna sekoituksen niin jumaleissöni että oli hyvää :P

:dance2:
 
Tämä satsi tulee liidelistä:

-Milbona maitorahkaa 250g
-Linessa jugurtti 150g
-Pikakaurahiutaleita ~75g

Sekoitetaan keskenään ja vettä joukkoon sen verran ettei koostumus ole liian liisterimäistä. Ei mikään makuelämys mutta yksinkertaisuudessaan toimii meikäläiselle. Välillä tulee korvattua osa kaurahiutaleista banaanilla.
 
Ehrmannista kansi auki, päälle aivan ripaus sokeria. Kumoaa mukavasti rahkan happamuutta :) Kaikennäköstä on tullu kyllä kokeiltua rahkan maustamiseen, mutta eihän siintä hyvää saa tekemälläkään. Eli tähän päädyin, meneepähän nopeasti.
 
Ehrmannihan on hyvää vaikka pelkiltään. Toki siihen tulee vaihteluksi laitettua välillä marjoja tai muuta vastaavaa mutta esim töissä vedän aina paljaaltaan välipalaksi.

Loppujen lopuksi aikalailla tottumiskysymys tuo rahkan maku. Alkuun se ei ehkä pelkiltään maistu mutta tosi nopeasti siihen tulee suorastaan himo :) Ja juuri Ehrmannissa tuo rakenne on oikea. Esim Valion rahka on aivan liian "jankkia" paljaaltaan syötäväksi.
 
Tätä on tullut syötyä jo monta kuukautta juuri ennen nukkumaanmenoa. Purkki Ehrmannia blenderiin ja päälle light mehukeittoa mieltymyksen mukaan. Lisäksi sekaan sokerijuurikasleseitä kuiduksi ja makeutusjauhetta, jos haluaa vähän makeampaa. Blenderillä sitten kunnon sekoitus, jotta nuo leseet pilkkoutuvat oikein pieneksi ja setistä tulee helposti juotavaa.
 
-ehrmanni
-200g mansikkajogurtti
-1dl kaurahiutaleita

-442 kcal ja menee alas minuutissa
 
Meikäläisellä on aika perussetti, purkki rahkaa ja loraus Ekströmin mansikkamehutiivistettä. Tuo tiiviste maistuu aika pitkälti ihan oikeilta mantsikoilta ja on sen verran makeaa, että jopa Ehrmanni menee alas sekunneissa.
 
Ehrmannista kansi auki, päälle aivan ripaus sokeria. Kumoaa mukavasti rahkan happamuutta :) Kaikennäköstä on tullu kyllä kokeiltua rahkan maustamiseen, mutta eihän siintä hyvää saa tekemälläkään. Eli tähän päädyin, meneepähän nopeasti.

Kokeileppa purkki rahkaa + kolmannes 2dl kuohukermasta ja sekoittaa hyvin niin tulee mukavan kuohkeaa rahkaa. Tuohon voi sitten vielä lisätä marjoja, kaurahiutaleita tms, mutta pelkästäänkin todella hyvää.
 
Ite huitasen yleensä naamaan 250g rahkapurkin rainbow light mansikka & vadelma mehutiivisteen kanssa ja siihen vähän vadelmia päälle. Hyvää on.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom