Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
Noo kun mää alun perin ostin ehrmannia ni en saanu purkkii syötyy loppuun mut nyt ku niitä mättäny parisataa ni ei maistu enää ollenka pahalle. Kai siihen makuun vaan tottuu. Jo viides purkki meni varmaan alle 2min ajassa. Nyt voi jo kauhoa täyttä vauhtia, ainoa rajoitus on jäätelöpäänsärky kylmästä rahkasta :)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tänään söin ensimmäistä kertaa elämässäni rahkaa. Olin hommanut valion maitorahkaa ja sellaisenaan se ei meinannut pysyä sisällä :urjo: Sitten laitoin vadelma funlightia, ei paljon parantunut, en varmaan laittanu tarpeeksi. Sitten laitoin vielä banaanin ja maku parani vähäsen mutta oli kuitenkin kamalan makuista:wtf: Huomenna kokeilen Ehrmannin rahkaa josko olisi parempaa. Onko muuten Valion ja Ehrmannin rahkalla paljon eroa? Sama hinta ainakin oli Prismassa.

Sellaista vielä että paraniskohan maku jos sekottais tehosekottimella? Niin ja jos käytätte esim. mustikoita laitatteko ne suoraan pakastimesta siihen rahkaan vai miten?

Onhan noissa selkeä makuero, valiossa ja ehrmannissa. Siihen makuun tottuu, voi mennä aika kauankin. Itse vedin maustettuna mehuilla kuukausia ennenkuin alkoi uppoamaan ilman maustamista. Ei se silti hyvää ole.

Osta rasvatonta jogurttia, ja kokeile sen kanssa. Tai sitten unohdat kokonaan rahkan syömisen jos ei uppoa edes maustettuna.
 
Kyllä ne ehrmannit raakana menee, joskus mehun kans. Jos vaan tää intti ei oo vienyt lihasten mukana makuhermojakin :(
 
Nonii tänään maistoin Ehrmannia ja olihan se jo maustamattomanakin parempaa kuin Valion. Laitoin funlightia ja oli oikeastaan jopa hyvvee, melkein kuin mansikkajogurttia:kippis1:
 
Vaihtakaa ehramiin valion käyttäjät! ehramin rahka paljon parempaa ei tartte heittää kuin jogurttia ja baanania sekä kaurahiutaleita sekaan niin johan maistuu:rock: Valion rahkoissa tässä vaiheessa aine oli kuin liisteriä.
 
Tätä ei kukaan usko hyvän makuseks, mut heitetään ny tänne:

Mansikkarahkaa eli pakastemansikoita, rahkaa ja hiukan sokeria. Erikoisuus tässä on raejuusto. :dance: Sitä kuin huitasee pari ruokalusikallista annokseen ni ai että ku maistuu. Ja onpahan proteiinia sitte ihan varmasti. :thumbs:
 
Ananasmurskaa tai ei mitään, menee kyllä hiukan helpommin alas jos ananasta vetää mutta ei sitä jaksa aina mitään miljoonaa purkkia ostaa, maksaa ananas yhtä paljon kun rahka tuolla mistä ostan.
 
raakana tai funlightil syön, joskus kokeilin ananaksen kans ja voin sanoo et yrjö siin meinaa lentää enemmin ku pelkäst rahkast.
 
Mun aamupala nykyisin on purkki rahkaa ja pari desiä persikka-passionmehukeittoa. Siihen vielä loraus öljyä ja tehosekoittimella sekaisin ja pirtelö on valmis.

Toinen hyvä aamupalasekoitus on desi maustamatonta protskua, pari desiä mehukeittoa, 1 banaani ja 1 desi maustamatonta jugurttia ja loraus öljyä.

Niin hyvää ja helppoa.
 
Ihan paras setti ikinä on:

1prk ehrman
1/2 prk ananasmurskaa
loraus sitruunamehutiivistettä
makeutusainetta (jauhoa, pulveria tms. onkaan)
loraus kaloritonta vaniljasiirappia
vähän vielä vettä, että tulee tarpeeks löysää

Ei parempaa ruokaa melkeinpä löydykään - jaksaa syödä joka päivä ja maistuu taivaalliselta :)
(tänään sitä tiedossa tosin kahteen kertaan, ihan just pidän safkiksen ja sitten alkuillasta treenin jälkeen)
 
Ennen söin rahkan kanssa mehukeittoa, mutta sitä tuli lotrattua sekaan sen verran paljon, että tuli kalliiksi. Lisäksi niiden vähäkaloristen mehukeittojen aspartaami ei kyllä tehnyt kovin hyvää.

Nykyään maustan rahkani tilkalla juoksevaa hunajaa. Ei ees tarvitse kaataa sitä sekaan paljoa saadakseen sotkun alas.
 
Ennen söin rahkan kanssa mehukeittoa, mutta sitä tuli lotrattua sekaan sen verran paljon, että tuli kalliiksi. Lisäksi niiden vähäkaloristen mehukeittojen aspartaami ei kyllä tehnyt kovin hyvää.

Tätä mäkin harrastin, kunnes vaihdoin maahan, jossa mehukeittoja ei tunneta. Täällä totesin, että parhaalta maistuu sotkemalla luonnonjugurttia sekaan - muutama ruokalusikallinen riittää ja jos makua kaipaa niin kaipa tuo maustetulla jugurtillakin onnistuu.

Epäilemättä tämä on aiemmin mainittu jo miljoona kertaa, en vain nyt jaksanut koko threadia lukea läpi.
 
nyt kyllä keksin hyvä satsin!
Sekoitin mustikoita+rahkaa+soijaproteiinia --> ihan niinku söis mustikkapiirasta jäden kanssa, nam. Pakkasesta otetut kohmeiset mustikat varmasti kylmyydellään tukivat mieleyhtymääni..
Kokeilin testiksi sitten sekoittaa pelkkää mustikkaa ja s.prodea niin sekin maistui ihan mustikkapiirakalle <3 Vähän makeutusnestettä laitoin sekaan molempiin setteihin.
 
mehukeitto, o light appelsiinijokuihmehedelmä. harvemmin enää ees jaksaa sotkee mitää siihe, raakana vaa tai pikkunen loraus rypsiöljyy ja sotkotus ni muuttuu paljon "pehmeemmäks" ja menee helpost alas. ja rahkahan oli ehrman tai x-tra 500g purkki eli samaa kamaa ku ehrman mut viel haiduc halvempaa, oisko ollu 1.3e toi puol kiloo.
 
Tulipa aloitettua itsekin kiireessä samasta aiheesta, mutta täällähän näitä ohjeita on vaikka kuinka! :hyvä: Alkaa taas rahka maistumaan...

Vois näistä tosin kerätä vähän tiiviimmänkin koosteen, ettei tartte selata miljuunaa postausta läpi.

Oma suosikki siis Ehrmann + puolukkahillo.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom