Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Juu ja jos ei halua porvaristella niin kelpaa myös pirkka-makeutusjauhe tai sitten liiterin saksantuontia, en muista nimeä. Yhtä hyviä ovat.
 
en enää jaksa panostaa tuohon maustamiseen. jossain vaiheessa käytin rahkan kanssa fun lightia tai ananasmurskaa. myös pelkkä makeutusaine toimii, mutta nykyisin tulee syötyä au naturel. maksimissaan joku hedelmä siihen kylkeen makua tuomaan. niinkuin joku on jo sanonut: isolla lusikalla nopeasti vain ales :D
 
Ketään ei kiinnosta jos syötte rahkanne sellaisenaan. Tää ketju käsittelee kuitenkin rahkan maustamista, joten pysytään sillä linjalla. Varmaan satoja viestejä saanu poistaa kun joku nokkela päättää vaan huudella, että syö rahkansa raakana.
 
Ehrmannin maitorahkaa ja Canderelin makeutusjauhetta ja lopputulos on parempi kuin hyvä!
Melkein sama asia kun sokeria lykkäis (ainakin maun kannalta) mutta jauheessa on 90% vähemman kcal sillä [1tl canderelia 2kcal] ja [1tl sokeria 20kcal] :thumbs: .. Kannattaa kokeilla :)

http://www.canderel.fi/tuotteet/Canderel-jauhe/

Ite ostin tänään ja toooooodella hyvää. Sellasesti sopivasti ripottelee vaan ja parhaiten toi kyl on kun ei sekota sitä sinne rahkaan vaan jättää päälle. Syö sen rahkan silleen osina eikä perunamuussina. Nam... Vaikka nyt on tullukkin vaan just raakana syötyä kun siinä ei mene kuin 30 sekkaa kun purkki tai puolikas on masussa. Nyt on aikaa herkutella. ;)
 
ehrammin rahka+ valion valinja jugurttii jonki verra + pieruheraa ja sauvasekottimel sekasin, ja eiku ääntä kohti :)
 
2 prk ehrmannia, 200g rasvatonta jogurttia, 1 banaani, 1 dl mysliä, 1 dl soijaprotskua, sauvasekotinta perään ja ai että on hyvää!:kippis1:
 
Ite maustan Ehrmannin niin, että lyön sekaan mehua, tai jogurttia ja jotain hedelmää. Joskus kokeilin, rahka+jogurtti+protskut sekaan. :D
 
Ennen on rahkat tullu vedettyä pelkiltään ja maku on ollu mitä kamalin, koska piti melkein aina väkisin yrittää syödä rahka loppuun. Mutta sitten, kun kokeilin tuota funlight(appelsiini) + rahka niin ai, että löyty uus herkku joka on myös terveellinen!
 
Miksi muuten juuri funlightia? Miksei jotain muuta tiivistemehua?

Kunhan nyt on tarpeeksi voimakasta ja sokeritonta. Ei varmaan väliä mitä etiketissä lukee.

ehrmanni maistuu ihan hyvältä sellaisenaan, sekaan vaan pellavansiemenrouhetta ja se on siinä.
 
Tänään söin ensimmäistä kertaa elämässäni rahkaa. Olin hommanut valion maitorahkaa ja sellaisenaan se ei meinannut pysyä sisällä :urjo: Sitten laitoin vadelma funlightia, ei paljon parantunut, en varmaan laittanu tarpeeksi. Sitten laitoin vielä banaanin ja maku parani vähäsen mutta oli kuitenkin kamalan makuista:wtf: Huomenna kokeilen Ehrmannin rahkaa josko olisi parempaa. Onko muuten Valion ja Ehrmannin rahkalla paljon eroa? Sama hinta ainakin oli Prismassa.

Sellaista vielä että paraniskohan maku jos sekottais tehosekottimella? Niin ja jos käytätte esim. mustikoita laitatteko ne suoraan pakastimesta siihen rahkaan vai miten?
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom