Meikäläisellä on toiminu tämän tyyppinen pläjäys: 1 Banaani, purkki rahkaa, maitoa ~3dl, sokeria 0,5 rkl. Tehosekottimella sekasi ja huiviin. Tuosta tulee jo vähä ruokasampi satsi, kuin pelkästä rahkasta ;)
ehramm sit sekaan 0.5dl suklaanmakuista protskujauhetta, 0.5dl vehnäleseitä ja sit sekaan viel mokkamestareilta tilattua suklaasiirappia vai mitä litkua se on..ai ai on hyvää!
500g lidlin tönkkörahkaa ja joukkoon purkillinen del monte hedelmäcoctailia omassa mehussan. Rulaa ja lujaa!
Toinen on ihan perus Ehrmanni, joukkoon rasvatonta joghurttia. Tänään aattelin testata pelkällä ananaksella tota lidlin tönkköä.
Kauraleseitä aattelin ostaa jemmaan jos moistakin innostuisi testaamaan. Tummaa soijarouhetta löytyy jo kaapista, joten eiköhän kokeilut jatku loppuviikosta.
Ja vaikkei nyt varsinaisesti maustamisesta kyse olekaan, niin puolikkaan Bonapurkin (tai Piltti tai mitä niitä nyt onkaan) lisäksi laitan sekaan myös vehnäleseitä jonkin verran. Tuleepahan "huomaamatta" nautittua jonkin verran kuitua samalla.
Oon nyt viimeaikoina sotkenu rahkan sekaan aina hieman Eksrömin(vaimikäsenytoli) mansikkakiisseliä, hyvin uppoaa. Maistuu lähinnä mansikkajugurtilta. :thumbs:
Aamupalaksi tuli vedettyä purkki (175g) ehrmannin rahkaa, joukkoon puoli purkkia ananasmurskaa (~70g) sekä ½ annospussia Elovenan omenakaneli kaurapuurohiutaleita (sitä joka sekoitetaan kiehuvaan veteen ja on melkein heti valmista). Ai helvata että oli meinaan hyvää!
Ananasta tai jugurttia, harvemmin tulee kyllä rahkaa vedettyy. Ite suosin raejuustoa sen korkeamman protskupitosuuden vuoks. Eihän se mitään herkkuu ole mut kannattaa kokeilla sekottaa esim. Elovenan Hetki- pikapuuroon. Yks tai kaks pussia pikapuuroo ja 200-300g raejuustoo. Uppoo kummasti paremmin