Rahkan maustaminen ja hyöty

Liittynyt
12.11.2003
Viestejä
86
Söin äsken purkillisen Pirkan rahkaa eikä se mitään herkkua ollut. Edes samaan aikaan syöty tonnikala ei tehnyt välipalasta siedettävän makuista. Miten te maustatte rahkan?

Miksi muuten rahkaa pitää yleensä syödä? Miksei vaikka tonnikalaa? Katsoin purkkien kyljestä, ja näyttäisi siltä, että tonnikalassa on enemmän proteiinia.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Söörtsillähän löytyypi.
eism. http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=12829&highlight=rahka
Ja tästä lisää: http://www.pakkotoisto.com/vbulleti...d=524337&sortby=lastpost&sortorder=descending

Ite laitan nykyään näin:
- ½ rahkaa
- 3dl rasvatonta jugurttia
- ~1dl mehukeitto
- 1-2dl kaurahiutale
- 1 mitallinen pure whey vanilja
Ja hyvää on.

:)

edit: Niin, eihän mitään ole pakko syödä, mutta luulenpa että pidemmän päälle on ihan hyvä kun se ruokavalio on monipuolinen. Jos tonnikalaakin paljon vetelet, niin saattaa alkaa tökkimään jossain välissä.
 
Toisella noista linkeistä saan infernaalista palvelinvirhettä ja toinen sivu ei suostu aukeamaan.

Mitä on mehukeitto?
 
Hei, ei sen ruokailun pidäkkään olla nautinto! (toi oli sit vitsi jos joju molopää ei tajunnu)

Jollain purkkihedelmillä maustetaan. Aiheesta 200 topiccia, käytä vaan searchia.
 
Mä oon laittanu ehrmannin sekaan suklaan makusta proteiinijauhoa ja pellavansiemenrouhetta ja maukastahan tuo on.
 
ehrmanni menee iha raakana. ei siin tarvii mitään maustamista, ku se ei oo semmosta tahmeet kökköpaskaa kuten kaikki suomalaiset rahkat. mut joo syö sen kaa vaik banaani samal tai joku muu hedelmä...
 
Originally posted by JuhazOne
Miksi muuten rahkaa pitää yleensä syödä? Miksei vaikka tonnikalaa? Katsoin purkkien kyljestä, ja näyttäisi siltä, että tonnikalassa on enemmän proteiinia.

Et oo tainnu kauan syödä tonnikalaa? Veikkaan, että muutaman vuoden sisään etsit sinäkin uusia proteiinin lähteitä.

Ja siitä rahkasta vielä, ite teen tällaisen aamucoctailin tehosekoittimessa:

1 prk rahkaa
2 dl elovena kaurah.
1 dl leseitä
3 dl tuoremehua
1 dl jogurttia
(madollisesti 1 banaani)

Huonolle aamusyöjälle mielestäni ihan siedettävä, nopea ja ennen kaikkea edullinen vaihtoehto. Tulee heitettyä joskus välipalanakin, niin saa sitten oikealla ruoalla syödä vaikka valkoista riisiä.
 
Originally posted by jpm
Sitten sitä päätä pois takamuksesta.. Valion mehu- /marjakeitto

Ajattelinkin, että noita ne ehkä ovat.

Originally posted by Krusifiksi
Et oo tainnu kauan syödä tonnikalaa? Veikkaan, että muutaman vuoden sisään etsit sinäkin uusia proteiinin lähteitä.

En ole syönyt kauan, en.
 
Originally posted by JuhazOne
Miksi muuten rahkaa pitää yleensä syödä? Miksei vaikka tonnikalaa?

No jos kaikki päivän ~160-180g proteiinia pitäis tonnikalasta ottaa niin :urjo:.

edit: Onko kukaan muuten kokeillut maustaa rahkaa noilla vauvojen hedelmäpurkeilla? Ne nyt ei paljon maksa, ja vois saada rahkankin maistumaan ihan hyvälle..
 
Re: Re: Rahkan maustaminen ja hyöty

Originally posted by VahvaJussi
edit: Onko kukaan muuten kokeillut maustaa rahkaa noilla vauvojen hedelmäpurkeilla? Ne nyt ei paljon maksa, ja vois saada rahkankin maistumaan ihan hyvälle..

On koitettu ja kyllähän se toimii. On vaan vähän pieniä ne purkit, niin ei tahdo riittää yks purkki rahkapurkilliseen. Ja niissähän on aika mieto maku, kun ovat vauvoille tehty.
 
Originally posted by metal
Valion maitorahkan saa maistumaan oikein hyvältä kun lisää fun lightia . Persikka passion maistuu parhaalta.

Juu, fun lighteilla saa kyllä makua rahkaan!! Purkki Valion rahkaa, 100g raejuustoa(Valion :D ) ja 0,5dl fun lightiä(tai no puolet tuosta puolesta desistä riittää mainiosti)....Tuon annoksen jälkeen ei totaalisesti tee mieli syödä mitään makeaa! Aika voimakkaasti makeutettua tavaraa tuo fun light mehutiiviste...
 
Kokeilin mehutiivistettä rahkan kanssa ja kas, se maistui hyvälle. :D
 
hmm. tässä läskiperseherkku:

500g rahkaa
pieni kermapurkki
hetelmiä
sokeria
(+talkkunaa)

eli ensin kermavaahtoa, rahka, pari rkl sokeria ja vaikka vattuja sekaan. tuohon jää koukkuun. =) joku tietenkin voi kommentoida sokerista ja kermasta yhtäaikaa, mutta hyvää se on silti.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom