Rahka & Raejuusto

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Jep mutta hapanta se on ellei makeuta, loraus fun lightia ja ne marjat sekaan niin käy jo herkusta!
 
Makeutusaineet

Jep, kyllä ne jokapäiväiset lisäaineet on saatava ;), Asesulfaami K ja aspartaami.

"Asesulfaami K on usein käytetty yhdessä aspartaamin kanssa. Asesulfaami K voi olla jopa 200 kertaa makeampi kuin sokeri. Se ei hajoa ihmisen elimistössä. Tätä makeutusainetta saa käyttää esim. virvoitusjuomassa korkeintaan 350 mg/litra. Asesulfaami K:ta käytetään paljon juuri virvoitusjuomissa, siidereissä ja mehuissa.
Aspartaami (E951) on 100-200 kertaa makeampaa kuin sokeri. Aspartaami hajoaa suolistossa aminohapoiksi ja ihminen käyttää sen hyväkseen samalla tavalla kuin muidenkin proteenien aminohappoja. Jotkut Amerikkalaiset tutkijat tutkivat aiheuttaako aspartaami keskushermostohäiriöitä, niinkun väitetään. Aspartaamia saa käyttää 600 mg/litra."

Noitakin "hivenaineita" tulee päivittäin ihan tarpeeksi jos esim. syö sen 3x250g rahkaa. Muutamien vuosien päästä kumminkin löydetään jotain kivoja haittavaikutuksia. Mutta ei siitä mihinkään pääse, pakko sitä on jotain suuhunsa laittaa. :kippis1:
 
Re: Makeutusaineet

Originally posted by SkinOfEvil
Jep, kyllä ne jokapäiväiset lisäaineet on saatava ;), Asesulfaami K ja aspartaami.


Omaanki lisäravinteisiin kuuluu samat aineet:worship: , Eihän ilman noitten makeutta voi elää.

Kyllähän jossain tutkimuksessa aspartaami aiheittaa syöpää , Mutta vitut kerran sitä kuolee kuitenki:kippis1: :kippis1:

Eikä tota hapanta maitorahkaa muute pysty vetää...:david:
 
Raejuustohan on aivan helvetin hyvää! Menee paljaaltaan, jauhelihan, tonnikalan, kalapuikkojen etc. kanssa, ei mitään ongelmaa.

Rahkasta totesin jo kauan sitten että siitä ei ole mitään hyötyä, raejuusto on paaaaljon parempaa ja siinä on enemmän proteeinia. Maksaa enemmän mutta muuten täysin ylivoimainen.
 
Se Ehrmanin rahka on niin löysää että menee hyvin sellaisenaan toisin kuin esim. valion joka takertuu kitalakeen kiinni.
Jos ei halua aina kaiken maailman marjojen, jugurtien ja mehukeittojen kanssa pelleillä, niin
ei muuta kuin lusikka kauniiseen käteen ja muutamalla ruokalusikallisella on Ehrmanin rahkapurkki tyhjä ja jos joku ei tykkää mausta niin kulaus vaikka mehua päälle.
 
Itse sotken rahkan sekaan Valion mehukeittoja, niissä ei ole kaloreita nimeksikään ja saavat rahkan maistumaan jopa hyvältä. Varsinkin se raparperiherukka-keitto.

Raejuusto ei kyllä pelkästään uppoa mutta tonnikalan kanssa sotkettuna tai minkä tahansa muun safkan kylkiäisenä menee kyllä purkillinen jos toinenkin päivittäin.
 
Ehrman menee minullakin ihan pelkältään alas, iso ruokalusikka käteen ja pari nopeaa nielaisua niin ei kauaa yhden purkin syömiseen mene.

Toki joskus tulee sekoiteltua sekaan mehukeittoa ja kaurahiutaleita (aamuisin) niin saa myös hyvän pika-aterian syötyä.
 
Näin rahkaan liittyen paikallisessa Prismassa Lappeenrannassa on ollut Excuisa-rahkaa (maustamaton) hintaan 0,39 euroa/500 g.
Prot 8g/100 g , hh 3.5g/100g, rasvaa 0.2g/100g
 
Tässä voimailun kolme pyhää kolminaisuutta:

1: Kyykky - Penkki - Maastanosto

2: Rahka - Tonnikala - Raejuusto

3: Treeni - Ravinto - Lepo

:thumbs:
 
Joku aika sitte taisi olla puhetta semmosesta mustikkakeitosta jossa ei ole hiilareita juuri nimeksikään.. Sattuisko kukaan muistamaan tämän mustikkakeiton merkkiä ? koska kaikki mustikkakeitot mitä oon käyny läpi on sisältäny hiilareita jonku verran..

Tai ehdottakaa sitte jotain muuta hiilaritonta mitä rahkan sekaan voi laittaa ja tuo makua :kuola:
 
Joku aika sitte taisi olla puhetta semmosesta mustikkakeitosta jossa ei ole hiilareita juuri nimeksikään.. Sattuisko kukaan muistamaan tämän mustikkakeiton merkkiä ? koska kaikki mustikkakeitot mitä oon käyny läpi on sisältäny hiilareita jonku verran..

Tuota maistoin tossa pari päivää sitten tyttelin mansikkakeittoa, joka oli itseasiassa pirun hyvää(survoin ruispuuron sekaan). SItten alko vähän olla jo morkkis et mitäköhän sokeripommia nyt on taas tullu otettua, mutta onnekseni huomasin että hiilareita 2.2g/100g ja muuta ei ollenkaan. Taisi olla valion tai ingmannin peruskamaa, eli varmaan suht halpaakin. Kyllä ainakin mulle 2.2g/100 hiilareissa on aika nollissa, kun tuota tuli vielä otettua muutama rkl...

Tai ehdottakaa sitte jotain muuta hiilaritonta mitä rahkan sekaan voi laittaa ja tuo makua

Oletko syönyt ehrmannia? Tuli tossa kantapään kautta opittua, ettei ehrmannia hakkaa mikään, kun ostin purkin pirkan rahkaa :urjo: . Ehrmanniin ei tosiaan tarvitse mitään sekoittaa. Maku on mitä parhain kun annat olla purkin huoneenlämmössä ~15min ennen tarjoilua :thumbs:
 
toi rahka putoaa myös hyvin kun sotkee siihen joukkoon lusikallisen hunajaa..raejuustoa en pysty syömään muuta kuin ruuan lisukkeena..joskus iltaisin tulee vedettyä rahka prk,2egua, banaani ja notkikkkeeksi maitoa sauvasekottajalla pirtelöksi..rahkaa ja raejuustoa menee molempia pari purkkia vrk
 
Mun suosikki on rahka + ananas. Todella nannaa on rahka + Vitalinean vanilja-jogurtti, siihen sit tarvittaessa marjoja sekaan.

Raejuusto puuron ja marjojen kanssa, ei enää paljaaltaa maistu.
 
en kyllä ymmärrä miten porukka jaksaa vetää jotai raejuustoja :) ahmii kunnolla kotiruokaa ni kyllä siitä saa kaiken tarpeellisen.. maha kasvaa hyvin jne :) taitaa suurinosa olla kehonrakennus linjalla täällä foorumiss :)
 
Rahka & ananashan on jo lähestulkoon klassikko, ja jos ananas alkaa kyllästyttää, niin kokeilkaapa vaihteeksi purkkipersikoita (sokerittomia, tottakai!) Mausteeksi vielä vähän makeutusjauhetta ja höysteeksi tilkka rypsäriä, niin A VOT! :thumbs: Itse asiassa se persikka-passion fun light voisi myös toimia tässä combossa paremmin kuin hyvin, pitäneekin testata heti ensi tilassa...

Skanskalle vielä kysymys: mitäs se raejuusto sitten on, ellei ns. kotiruokaa? *suipistaa suutaan ja pyörittelee silmiään ihmeissään*
 
Originally posted by Gillyanne
persikka-passion fun light

Aivan! Sopii maitorahkan(Ehrmann) kanssa erinomaisesti. Olen nauttinut tuota Ehrmann + persikka-passion funlight -yhdistelmää pari kuukautta varmaan päivittäin. Todellista herkkua on :).
 
Hitto että rupes tekemään raejuustoa mieli! Töistä kaupan kautta kotiin ja muutama purkki mukaan. Meikäläisellä menee kyllä sitä purkki hetkessä alas ja hyvältä maistuu! Kannattaa muuten testata sitä raejuustopurkin (ja Pahoissa Pojissa ollutta) reseptiä; raejuustoa ja hedelmäsekoituspurkki! Hyvää on, kun kaataa vaan sen sokeriliemen pois.
 
raejuuston sekaan tilkka tai pari tabaskoa niin hyvää tulee...kannattaa kokeilla :D

Ja ei muuta kuin valion mansikka RAHKA herkkua ja kyllä maittaa (vaan ei taida olla ihan samaa tavaraa tuon tavallisen rahkan kanssa)
 

Suositut

Back
Ylös Bottom