Raejuusto vai maitorahka?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja heke80
  • Aloitettu Aloitettu
Maitorahka. Tulee niin paljon halvemmaksi, rahkaa kun menee noin kilo päivässä :D Lidlin rahkassa paras hinta/proteiini suhde, se rainbowin rahka pääsee kyllä aika lähelle... Mutta aina on muutamia purkkeja raettakin aina kaapissa, sitä on hyvä heittää rahkan sekaan jos haluaa hieman lisää proteiinia annokseen :)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Maitorahka on kyllä mahtava tuote, valmistajien erot on toki makuasioita mutta kaikista markkinoilla olevista liputan edellen kyllä ehrmannin puolesta. lidl,Valio ja Rainbow merkit ovat ehkä liian tiukkaa tavaraa omaan makuun mutta kyllä niitäkin syödään! 3 purkkia rahkaa menee päivässä, aamulla ja illalla sekaan lörötetään hedelmä jugurttia, ja mahdollisesti mysliä :P Raikasta ja ravitsevaa!
 
parasta on ku sotkee maitorahkaa ja kunnon raejuustoa.. eli itse käytän valion 2% raejuustoa.. soten purkilliseen rahkaa 50-100g raejuustoa ja vähnä cashewpähkinöitä ja siihen light mehua mausteeksi =)
 
Kumpaakin menee. Pääasiassa käytän Rainbowin rahkaa ja Ingmanin raejuustoa. Molemmat menee tarvittaessa ilman lisukkeita. Useimmiten aamupalalla raejuusto puuron ja mehukeiton kanssa, lounaalla sekaan raejuustoa, välipalaksi rahka mehukeitolla, päivällisen sekaan raejuustoa ja iltapalaksi rahka mansikoiden ja mehukeiton kanssa.
 
Ehrmann + 2 rkl oliiviöljy ja vähän funlight !
 
Mulla tökkii raejuusto. 100 grammaa menee maksimissaan kerralla.Se on jotenkin niin paksua ja työlästä syödä. Jos pitää reilut 200 grammaa proteiinia saada päivässä, niin helpoiten se uppoaa sellaisessa muodossa, että ei tarvi paljon pureskella. Rahkaa on paljon helpompi varioida ja syödä paljon.
 
Raejuustoa tulee vedeltyä ruoan kanssa lähes aina. Menee kivasti oikeastaan kaiken kanssa ja varmasti menis myös sellasenaan, mutta en oo itseasiassa edes koskaan kokeillu. Rahkaa en saa alas parhaalla tahdollakaan, joten itse valitsisin/valitsen raejuuston :D on vaan aika kallista jos paljon tykkää syödä :(
 
Koittakee tämmöstä ihan lusikalla sekoitettavaksi smootieksi:

maitorahka
jugurttii 0,5l
vadelmia yms marjoja iso kasa ja mehut pussista myös
hamppuproteiinii

Kittaa sen kurkusta alas ja huuhtelee maidolla :D
 
Mäkään en rahkasta tykkää, vaikka välillä sitä yritänkin välillä syödä - tavoitteena tottua siihen vielä joskus. Menee kevyesti tunti, kun yritän saada sen 250g kurkusta alas, tuntuu et rahka tarttuu suuhun, niin ei oikein nappaa. Raejuusto sen sijaan uppoaa kiitettävästi, syön sitä yleensä mausteisten liha- ja kanapalojen kanssa, mutta hyvin se menee esim. salaattejen lisukkeena ja kasvissosekeiton päällä se on namia. :) Turhan tyyriitä vaan molemmat laktoosittomina, 10e/kilo, eli kalliimpaa kuin paistijauheliha tai kevyt juustot!

Itsellä tulee suht. runsaasti vedettyä polarin 5% juustoa, 100g
180kcal, 34g protsu, 0g hiilaria, 5g rasvaa.

Suolaahan tuossa juustossa tulee ja kovaa rasvaa, mutta se on tosissaan laktoosittomana raejuustoa ja rahkaa halvempaa ja lisäksi helppoa ja hyvää ihan siltään tai keitoissa, salaateissa ja yleensäkin ruoan laitossa käytettynä. ;)
 
Raejuusto on perkeleen hyvää keittojen kanssa. Johonkin minestronekeittoon tai kanakeittoon kun heittää 400g raejuustoa, niin saa kyllä tehtyä paskasta palan taivasta. Ja ravintoarvotkin alkaa olla kohillaan.
 
Kyllahan tuo raejuusto ainakin sosekeittoihin sopii erittain hyvin! Taalla pakkiksella joku suositteli heittamaan kaurapuuron sekaan raejuustoa, ja ajattelin etta hyi helvetti. Koetin sita ennakkoluulottomasti kuitenkin, ja nyt aamu alkaa joka paiva kunnon kaurapuuro + raejuusto kombolla! On meinaan hyvaa ja nalkakin pysyy hyvin pois. Voittaa pelkan kaurapuuron 6-0. Suosittelen ainakin kokeilemaan.

Jenkeista en ole viela maitorahkaa onnistunut loytamaan, joten taytyy parjata ilman kunnes paasee takaisin Suomeen. Suomessa ollessani Ehrmannia kului kylla purkkikaupalla. Saa nahda piakkoin, etta onko tullut Ehrmannin voittajaa viela. Taytyy koettaa Extra, S-marketin rahka ja Skyr kunhan paasee takaisin. Ai etta kun alkaakin jo tekeen mieli maitorahkaa ja marjoja...
 
Jaa no ehkä pitää alkaa ennakkoluulottomammin käyttää tota raejuustoa. Joskus on tullut laitettua sitä hedelmäsalaattiin, missä oli mm. vesimelonia, marjoja ja banaania.
 
Raejuusto sopii erittäin hyvin lähes minkä tahansa ruokalajin kanssa. Ite sotken kaikkeen väliltä makaronilaatikko - jauhelihakeitto ja vähä muuallekin.

Off-topicina MassaVajeen avatarista.. ei helvetti.. aiheutti lievän repeämisen. Loistava Kummelin sketsi.
 
Mäkään en rahkasta tykkää, vaikka välillä sitä yritänkin välillä syödä - tavoitteena tottua siihen vielä joskus. Menee kevyesti tunti, kun yritän saada sen 250g kurkusta alas, tuntuu et rahka tarttuu suuhun, niin ei oikein nappaa.

Kuulostaa valion rahkalta. :rolleyes: Hermanni on pehmeetä ja suussa sulavaa. :worship:
 
Ehrami menee alas parissa minuutissa ja on iha hyvää, raejuusto on muiden aterioiden lisänä helvetin hyvää mut sellasenaan kestää mulla ainakin suht kauan syyä esim.200g
 
Milbona on parasta rahkaa. Ei maistu niin happamalta. Ainoa rahka mitä melkein voisi syödä kuiviltaan. Hermanni on myös hyvää.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom