Mäkään en rahkasta tykkää, vaikka välillä sitä yritänkin välillä syödä - tavoitteena tottua siihen vielä joskus. Menee kevyesti tunti, kun yritän saada sen 250g kurkusta alas, tuntuu et rahka tarttuu suuhun, niin ei oikein nappaa. Raejuusto sen sijaan uppoaa kiitettävästi, syön sitä yleensä mausteisten liha- ja kanapalojen kanssa, mutta hyvin se menee esim. salaattejen lisukkeena ja kasvissosekeiton päällä se on namia.
Turhan tyyriitä vaan molemmat laktoosittomina, 10e/kilo, eli kalliimpaa kuin paistijauheliha tai kevyt juustot!
Itsellä tulee suht. runsaasti vedettyä polarin 5% juustoa, 100g
180kcal, 34g protsu, 0g hiilaria, 5g rasvaa.
Suolaahan tuossa juustossa tulee ja kovaa rasvaa, mutta se on tosissaan laktoosittomana raejuustoa ja rahkaa halvempaa ja lisäksi helppoa ja hyvää ihan siltään tai keitoissa, salaateissa ja yleensäkin ruoan laitossa käytettynä. ;)