Paskat.
Ne mediumpihvithän nimenomaan ei ylitä sitä 70 asteen rajaa, joten niissä on kaikki samat pöpöt kuin täysin raa'assakin.
Itse olen vetänyt vuosikausia varsin roseeta ja joskus raakaakin lihaa säännöllisesti pari kertaa viikossa, eikä tähän mennessä ole mitään ongelmia ollut. Harmaaksi kypsennetty, sisältä kiehunut liha saa mun puolesta jäädä niille, jotka ei paremmasta ruoasta tai sen laitosta ymmärrä. Pilaantunut liha tulee kypsentää täydellisesti, siitähän se suomalainen valmistustapa on lähtöisin.
Meidän taloudessa samaa ruokaa syövä lääkärikin olisi kovin kiinnostunut kuulemaan, mitä ne vittumaiset loppuelämän pilaavat taudit on, joita monet tutut ovat saaneet. Duunissa kun niihin ei juuri kuulemma törmää.
Raa'an lihan syöminen tosiaan on kuin venäläistä rulettia. Revolverilla, jonka kymmenentuhatpaikkaisessa rullassa on yksi kuti, josta saa ripulin.