- Liittynyt
- 17.4.2002
- Viestejä
- 1 660
Teinpä ihan uuden threadin tälle.
Täälläkin varmaan aika moni syö nykyään jonkinlaiselta zonepohjalta, eli kalorit p/hh/r-suhteessa apaut 30/40/30 tai sinnepäin, ja rypsäriä ja oliiviöljyä heitetään aina ja joka väliin ja reissarin väliin ja termariin. Moni taitaa kuitenkin jättää yö-/iltapalalta hiilarit minimiin, eli vedetään pelkkää protskua ja rasvaa. Entäs sitten aamupala ja treenin jälkeinen ateria? Jätättekö silloin rasvat ihan minimiin? Vai noudatatteko silloinkin sitä apaut zonen tapaista jakoa? Eli rypsäriä aina ja joka välissä aamupuuroon ja termariin? Vai ei? Oletko huomannut mitään eroa? Onko väliä? Miksi? Miksi ei? Vähä väliä?
Eikä sitten mitään vitun berardeja, massiveatingeja eikä teemaggiartsuja, vaan omia kokemuksia, pliis. Kiits.
Täälläkin varmaan aika moni syö nykyään jonkinlaiselta zonepohjalta, eli kalorit p/hh/r-suhteessa apaut 30/40/30 tai sinnepäin, ja rypsäriä ja oliiviöljyä heitetään aina ja joka väliin ja reissarin väliin ja termariin. Moni taitaa kuitenkin jättää yö-/iltapalalta hiilarit minimiin, eli vedetään pelkkää protskua ja rasvaa. Entäs sitten aamupala ja treenin jälkeinen ateria? Jätättekö silloin rasvat ihan minimiin? Vai noudatatteko silloinkin sitä apaut zonen tapaista jakoa? Eli rypsäriä aina ja joka välissä aamupuuroon ja termariin? Vai ei? Oletko huomannut mitään eroa? Onko väliä? Miksi? Miksi ei? Vähä väliä?
Eikä sitten mitään vitun berardeja, massiveatingeja eikä teemaggiartsuja, vaan omia kokemuksia, pliis. Kiits.