Pirtua + jotakin

Snoopie sanoi:
Paljonko se ukko sitä kossua vasta joi ei kai noin iso määrä ku vaikka puoli litraa kossua pitäisi tuntua noin painavalla jannulla missään? :)

.
viimeksi oli 1.5litran juhla pullo ja muijja joi osan ja minä loput. paska ilta oli:). yleensä juon jonku 0.7 viina pullon pohjiksi ja sitte baariin, on tullut joka baarista lennettyä jo pihalle niin saa loppua viinan juonti, ei sovi niin ei sovi. laimeammat(kalja ja siideri) ei mene sillain päähän kun niistä maha turpoaa niin paljon ettei yksinkertaisesti pysty juomaan nopeasti.


1/2litran kossu ei kyllä tunnukkaan missään mutta se 2-3desiä lisää+baari juomat niin on "tukka" melko putkella.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Timba79 sanoi:
Fun light, sprite ja vichy, noilla pärjää jo pitkälle. Tuolla Fun lightilla saa peitettyä viinanmakua aika kiitettävän hyvin kun vaan laittaa reilulla kädellä sitä.


Tuli helvetin hyvän makuista...booli ryöstettiin käsistä. Loppuillasta kun loppui satsi kesken niin tehtiin uutta. Tällä kertaa näppituntumalla siten että kaikista pulloista/tölkeistä samanaikaisesti ilman suhteita...

--> :urjo:
 
neutraali sanoi:
ei pirtusta tuu sen kummempi känni kuin mistään muustakaan kirkkaasta, pirtu/pontikka krapula sen sijaan on mielestäni kauhea verrattuna alkon viinaan(eikä oo plaseboa). viina on yleensäkin niin petollista juomaa että tästä lähtien suosin itse joko kaljaa tai siideriä:)


Jeps, känni on samanlainen, mutta seuraava päivä on vähän outo. Joka kerta kun pirtulla lätrännyt niin koko seuraava päivä on ollut aika ihmeellinen. Ei nyt mitään älytöntä krapulaa, mutta ihan kuin olisi pikku sievässä koko päivän vaikka ei viinaa enää ottaisikaan.
 
Katabolic sanoi:
10 euroa 7 desistä laimennettua etanolia on sikahinta verrattuna valmistuskustannuksiin. Mutta elämä on ;)

Esim. Ilves viina 0.7l maksaa Alkolle sisäänostettaessa 0.5€ joten omanpääoman tuotto on vaivaiset n. 2000% :hyper: (pilkunnussijoille: tottakai pitää muistaa logistiikka kustannukset ja palkat mutta kate on silti aivan älytön!!). Diktatuuri/Monopoli on paras busines!!!

Mihin muka perustuu kiehuvaan veteen sekoittaminen? Siinähän katoaa alkoholia aivan saatanasti kun etanolin kiehumispiste on 78 astetta. Voidaan toki ajatella että etanoli C2H5OH käyttäytyy kuin saippua/solukalvo eli siinä on hydrofiilinen (OH) ja hydrofobinen (C2H5) pää jolloin siitä muodostuisi misellejä veteen sekoitettaessa. Todellisuudessa näin käy varmaankin hetkellisesti ja pienissä määrin, mutta etanolin hiiliketjun pää ei ole tarpeeksi pitkä, jotta se estäisi sekoittumista. Varmaankin reipas sekoitus ajaa asiansa. :kippis1:
 
Aleski sanoi:
Oletko sattumoisin ikinä vetäny pirtuboolia, joka olis yli 10%?!? :eek:

Itse asiassa luultavasti en, mutta noita viruvalgee ym. 80% tullu litkittyä senkin edestä.

Se mikä nuissa vahvemissa on parempi o se, että ei tartte sitä viinaa laittaa niin perkeleesti ja näin jää enemmän tilaa limppareille jolloin o enemmäin porietta.

Yleensä normi dokaus reissu pe tai la. Suomiviina 32% 0,7 ja muutama lonkero tai smirnof -->baarin, sielä yleensä lonkeroa. Jos halutaan olla perseet otetaan Suomiviinan tilalle 38% Koskerkorva. :evil:

Joskus noita laskiskelin niin Suomiviina 32% 0,7 vastaa about 15 kaljaa..tjsp.
 
Pirtu kannattaa laimentaa kossulla aitoon AB-tyyliin. Annan takuun toimivuudelle.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom