- Liittynyt
- 7.5.2002
- Viestejä
- 522
- Ikä
- 38
Ite ainakin teen kun lähen juomaan 50/50, pirtu/vesi+sokeri seoksen ja siitä aina sitten lantraan limsalla sopivia paukkuja.
Testaan yleensä vain ravistamalla, kun ravistaa ja lopettaa sen ilmakuplien pitäis hävitä "heti" , jos taas joukossa esim. vettä niin kestää vähän aikaa että ne häviää. Polttamallakin joskus testaan jos lusikaan jää jotain palamisen jälkeen on tuote yleensä lantrattua/paskaa, Joskus kavereilla on pirtu palanut kärestä kellertävällä liekillä, ja vielä ne hengissä on, johtuu kuulemma "säilytystavasta"(eli kun tuotu niin voi olla tuotuna esim. hyytelönä maahan). Sitten tosta "minkä merkkistä on?" niin tuttu kertoi mulle, kun on ollut pullottamassa tota kaverilleen niin ne vaan laittaa "asiakkaan" toiveen mukaan joko cornin tai royalin etiketin, ja samaa tavaraa molemmissa .
Testaan yleensä vain ravistamalla, kun ravistaa ja lopettaa sen ilmakuplien pitäis hävitä "heti" , jos taas joukossa esim. vettä niin kestää vähän aikaa että ne häviää. Polttamallakin joskus testaan jos lusikaan jää jotain palamisen jälkeen on tuote yleensä lantrattua/paskaa, Joskus kavereilla on pirtu palanut kärestä kellertävällä liekillä, ja vielä ne hengissä on, johtuu kuulemma "säilytystavasta"(eli kun tuotu niin voi olla tuotuna esim. hyytelönä maahan). Sitten tosta "minkä merkkistä on?" niin tuttu kertoi mulle, kun on ollut pullottamassa tota kaverilleen niin ne vaan laittaa "asiakkaan" toiveen mukaan joko cornin tai royalin etiketin, ja samaa tavaraa molemmissa .