BB Pekka Kotipohja

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kuinka perseestä on bodailla pro-tasolla, kun selkä yrittää heittää kapuloita rattaisiin enemmän tai vähemmän. Onko sulla Niclaksella sama ongelma selässä, ja onko ongelma tullut raskaista kyykyistä/mavesta tms?
 
Lisää vaan, kylläpä noita kattoo, ainahan jotain napinaa tulee ja varsinkin bodareille.
Luopuisin vaan HDR:n käytöstä videoilla, kun sitä ei erikseen saa poiskaan
Tuo oli hyvä vinkki, miettinykki et miks toi kuva on tollasta… tota ei varmaan saa jälkikäteen editoitua pois kun on kaikki videot tähän asti menny HDR asetus päällä…? Ja laittakaa lisää kysymyksiä vaan! Kiitos jo noista otetaan ylös.
 
Pekalle kysymys (kysymyskokonaisuus) Q&A:ta koskien;

Kuinka paljon ennen kisoja jätät kovemmat reenit pois ja stressaantuuko/vetistyykö kroppasi kuinka helposti kovasta reenistä ja stressistä ylipäätään?

Kuinka tasapainottelet stressin, kortisolin, huonojen unien ja kunnon etenemisen välillä, eli mitkä ovat sulla sellaisia merkkejä että muutoksia tarvitaan ettei kondiksen eteneminen stoppaa?

Parhaat keinosi stressin/kortisolitasojen hallintaan joilla saat kondiksen etenemään, prepin raskaudesta huolimatta?
 
Monesti oon varmaan sanonut, mutta on kyllä niin ihannefysiikka Pekalla 💪 Lihasten muoto, kropan rakenne ja kaikki vaan on omaan silmiin helvetin hienoa nähtävää. Oli kyllä "fanituksen" kohde yli 10 vuotta sitten. Monia isompia ukkoja on nähnyt, mutta ei tee samanlaista vaikutusta 👍
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom