Työpaikkaruokailuun menee nykyään ihan poskettomia summia. 2 ateriaa (esim. klo 10.30 ja sitten toinen ateria 15-16 aikoihin) kustantaa jo yhteensä 10 euroa. Siihen lisäksi kahvit ja välipalat (esim. protskupatukoita tai lihapullia ja maitoa) niin 14e / päivä pelkkään työruokailuun on valmis. Siihen päälle sitten vielä aamupalat ja iltaruuat. Viikonloppuisin tulee yleensä syötyä sitten jotain vähän laadukkaampaa ruokaa, joten kokonaissummaksi tulee helposti 500e/kk. Tässä on jo pidempään ollut tarkoituksena siirtyä omien eväiden käyttöön töissä, mutta jotenkin se on aina sitten jäänyt...
Itsellä ei mene penniäkään rahaa ruokaan noin ½ kuukauden ajalta, eli ehkä tuon toisen puolikkaan osalta menee abc tai kinkkipaikkaruokailuun sen 100€ +50 euron edestä kämpille jotain mässyä.
Työssäoloaikana syön aamupalan klo 7.00, puuroa tai leipää, tuoremehulasi ja kahvi. klo 9-10 omena. Kello 11-13 syön sitten pari kerrosvoileipää. klo 14-15 joku hedelmä. Kello 17-18 syön oikean ruuan. Illalla hedelmä tai jotain näkkäriä.
Työssä joutuu kävelemään paljon, eli energiaa kyllä palaa ja oon ihmetellytkin miten sitä jaksaa hyvin koko päivän. Ennen oli pakko vetää hevonen naamariin puolen päivän aikaan ja silloin tein istumatyötä toimistolla. Tottumiskysymys aika pitkälti.