Tuli viikonloppuna savustettua Weber Smokey Mountainissa tuoresuolattu viljapossun kinkku luulla. Kirsikkapuuta käytin savuna. Minion metodilla käynnistelin täyden rinkulan brikettejä. Aika reilusti tuli käytettyä tuota savupuuta 2 ensimmäisen tunnin aikana, oisko ollu yhteensä 10 tennispallon kokoista palaa. Lämpötilan hallinnassa oli pieniä ongelmia, tähtäys oli tuonne 170 - 180f, mutta meinas perhana aina lähtee nousemaan. Joutu välillä lisäämään vesisäiliöön kylmää vettä. 13 tunnin jälkeen lämpötilat Thermopenillä 70C, minkä jälkeen kinkku folioon, pyyhkeisiin ja kylmälaukkuun. Sielä 4 tuntia, jonka jälkeen kylmiöön. Seuraavana päivänä poika käsittelyyn, nahka + rasva pois, timanttikuvio viiltoja pintaan. Reilu käsittely hunajalla + ruiskorppujauhoilla. Sähköuuniin 225C 15min. Ja valmis.
Täytyy todeta että paras kinkku mitä olen syönyt. Mehevä, kaunis smokering. Pelkäsin vähän ottaneen savua liikaa, mutta niin se näyttää possun kanssa olevan että hankala savustaa liikaa. Joutuu talvella duunaamaan vielä toisen samanmoisen. Ehkäpä jopa kolmannen.