- Liittynyt
- 14.6.2015
- Viestejä
- 104
En meinannuOlemmie kilpaillu, jos sitä meinasit! :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
En meinannuOlemmie kilpaillu, jos sitä meinasit! :D
Sen lisäksi että on nuori, on kasvanut huikean nopeasti. About vuosi siirtymisestä kehorakennukseen ja tältä näyttää jo nyt. On tehty varmasti paljon asioita oikein, paljon määrätietoista duunia ja lisäksi on tietysti ollut "voisilmä puurossa". Mutta näkeehän Ollin matkaa videoilta seuranneena, että miehellä on genetiikka todella kohdallaan tähän lajiin. Ei pelkästään rakenteen ja lihaspyöreyden osalta vaan myös sen, miten reagoi asioihin offilla ja dieetillä. Veikkaan, että halutessaan voi kasvattaa pro-tason massat varsin nopeasti. Työkaluja on vielä varmasti paljon käyttämättä ja ura vasta ihan alussa.Huomioikaa kuinka nuori Olli on? Suomen mittakaavalla siis nuori, maailmanmittakaavalla pitäisi olla jo jollain tasolla jalkaa oven välissä ammattilaiskemuihin, muttei tästä varmaan enää kamalan pitkä matka ole.
Ja seuraava steppi onkin sitten Volli Gym.....Moro!
Mie laitan tännekkin, irtisanoin maanantaina itteni ja alan täyspäiväseksi yrittäjäksi. Alan tekemään pelkkiä valmennuksia hetikun saan starttiraha päätökset ym, prkl oon innoissaa tästä
Vähän offtopiccia mutta tossa kun Olli kuumensit muovikipossa kaurahiutaleet mikrossa niin onko se totta että siitä irtois jotain haitallisia aineita siitä muovista kuumennuksen aikana? Just eilen tuli puhetta frendin kanssa kun kuumensin mikrossa muovikipossa ja sano että älä nyt helvetti kuumenna muovia mikrossa kun se on haitallista kropalle ja miehille vielä enemmän kuulemma.
Ihan samaa mieltä kyllä tosta, et aika minimaalinen määrä jos nyt esim 2-3 min puuroa lämmittää.No olemmieki joskus tosta kuullu, töissä lämmitän aina muovissa ja kotonaki suurimmaksi osaksi, ei jaksa vöyhöttää kaikesta :D jos tulee nii tulee
Sinnehän se kuuluu :DLaitoitko oikeesti kanelia kaurapuuroon?? Ja ihan vitusti?
Jep ja just niinkun yläpuolella sanottiin että ostaa sit semmosen kipon mikä kestäis kuumennusta ja ei lähtis mitään myrkkyjä irti.Ja mitä tulee tuohon mikrokeissiin, niin suhtautuisin kyllä pikkaisen varauksella, jos käytössä on joku paskempilaatuinen muovikippo, jossa niitä ruokiaan grillailee, koska kyllä noista ajan saatossa saattaa irrota vaikka ja mitä shaissea.
Toki jokainen tekee miten parhaaksi näkee, mutta itse en henkilökohtaisesti muovirasioita tapaa lämmitellä
....mutta mie oonki tällainen pahainen tissiposki
Eiks se tavallinen kaneli ole aikamoinen pommi maksalle jos useasti käyttää..Kanelista kannattaa käyttää ceyloninkanelia tavallisen kassiakanelin sijasta, muuten tulee liikaa kumariinia jos käyttää yli teelusikallisen päivässä.
Mistä erottaa onko ceylonia vai kassiania? Katsoin äsken kaupassa eri merkkien kaneleita, yksikään valmistaja ei ilmoittanut pakkauksissa tuota.Kanelista kannattaa käyttää ceyloninkanelia tavallisen kassiakanelin sijasta, muuten tulee liikaa kumariinia jos käyttää yli teelusikallisen päivässä.