- Liittynyt
- 17.4.2002
- Viestejä
- 2 209
Ensinnäkin omega6 ja omega3 kilpailevat samoista entsyymeistä, joten suhde on tärkeä.
Rypsissä on sekä enemmän omega3:a ja omega6 ja 3:n suhde parempi(3:1 parempi, 150:1 huonompi). Lisäksi rypsiöljy kestää kuumentamista, mitä oliiviöljy ei kestä(näin olen ainakin käsittänyt).
Omega6:tta ja 3:a on erilaisia eli ne eivät ole yksi ja sama. EPA ja DHA, jotka ovat omega3:sia saadaan pääasiassa kalaöljyistä, jotka kannattaa olla farmaseuttista versiota, koska.
-rittävinä annoksina maha ei mene sekaisin
-EPA ja DHA suhde parempi.
-haitalliset "jätteet" poistettu
Niin ja 1 ml ei ole yhtä grammaa öljyissä.
Rypsissä on sekä enemmän omega3:a ja omega6 ja 3:n suhde parempi(3:1 parempi, 150:1 huonompi). Lisäksi rypsiöljy kestää kuumentamista, mitä oliiviöljy ei kestä(näin olen ainakin käsittänyt).
Omega6:tta ja 3:a on erilaisia eli ne eivät ole yksi ja sama. EPA ja DHA, jotka ovat omega3:sia saadaan pääasiassa kalaöljyistä, jotka kannattaa olla farmaseuttista versiota, koska.
-rittävinä annoksina maha ei mene sekaisin
-EPA ja DHA suhde parempi.
-haitalliset "jätteet" poistettu
Niin ja 1 ml ei ole yhtä grammaa öljyissä.

lle.