• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Olen uusi Pakkotoisto.comissa (esittäydy täällä jos haluat)

Liittynyt
5.9.2018
Viestejä
1
Terve. Olen 27-vuotias mies, joka seurannut foorumia jo pitemmän aikaa, mutta nyt vasta sain ensimmäisen viestin kirjoitettua. Salitaustaa takana viitisen vuotta ja kipinä on suuri jatkaa sitä vielä pitkään.
 
Liittynyt
23.7.2019
Viestejä
4
Kaupunki
Helsinki
Moikka, päälle viisikymppinen äijä täällä, joka on puolen vuosisadan rajapyykin ylitettyään innostunut taas kehonhuoltoon liittyvistä asioista. Ihan pakon edessä kun ikätovereilla alkaa paikat jo renaamaan. Vaikka itse on selvinnyt vielä ilman vakavampia sairauksia, niin en usko onneni jatkuvan ikuisesti.

Loppuun vielä OT: Olen ollut lurkkerina täällä jo jonkin aikaa: bodymeiningin lisäksi täällä ihastuttaa se, ettei nykyaikaa myrkyttävä, viherpiipertäjien #-diktatuuri ole vielä päässyt valtaan täällä!
 
Liittynyt
10.9.2019
Viestejä
3
Vuosirenkaita tarpeeksi, älyä liikaa ja intohimoa rikokseksi asti. Mutta silti täällä niin montaa naista ja miestä tahtoisin vaan kumartaa. Kiitos kaikille ihanille ja uljaille esikuvilleni.
PV: n atk-suunn. ja elämän armoitettu taiteilija.
HarleyQuinn ja Lagerthas sadly Viking Song
 
Liittynyt
22.10.2019
Viestejä
31
Morjensta

Aloitin elämätapa remontin 2016 n. 60kg painoisena armeijassa. Elikkä tämä tarkoitti sitä että opettelin syömään 5 kertaa päivässä hyvää intti ruokaa, lisäksi kävin iltavapailla kassun puntilla treenaamassa intti frendien kanssa.

Säännölliset puntti jutu aloitin syksyllä 2017 n. 76kg. Kaikki opit mitä olen saannut puntti hommiin tulee @Mike ja Utti Hietalan videoilta sekä podcasteista. Ruokavalio valio oli semmoinen että söin 3000 - 3500 kcal per päivä.

2018 syksyllä oli paino 95kg bulkki kunnossa josta aloitin KETO dietin jolla poltin kyllä lihaksia myös kun tein dietin väärin ja huonosti. Noh siitä sit uudelle offille 2018 78kg kynäniskana, kehitystä tuli tällä offilla paljon kun turposin kuin pullataikina 118kg painoon 8 viikossa. Olotilat oli tosi paskat ja aloitin uudestaan KETO dietin josta tiputin painon 95 kg 2019 Toukokuussa

Nykyinen offin aloitin kesäkuussa 95kg painosta ja paino nyt on 104kg dietin olen aloittamassa 2 viikon päästä ja dietin pituus on 10 viikkoa.
 
Liittynyt
11.11.2019
Viestejä
24
Joo itse olen 17.v pulkannaru tavoitteena tulla vuosien varrella edes vähän maskuliinisemmaksi. saa nähdä miten käy, idea tähän lähti kun lähdin nyt 3kk sitten tänne amerikan ihmemaahan vaihto-oppilaaksi 141,5 paunaa puntarissa ja n. 183cm mittaa eli suunta ainoa on ylöspäin. Toivotaan nyt että tarttuu matkaan edes vähän amerikan kiloja (mieluusti ei pelkkää läskiä). Eikait siinä tässä näin lyhyt ja ytimekäs esittely.

ja niin juu tänne tuli liityttyä nyt parin kuukauden Miken, Vatasen, Matiaksen, Jugin ja Mikan seuraamisen jälkeen.

ei muutakun hyviä puntteja vain muillekkin vasta alottaneille ja tänne liittyneille, kyllä se hauis toivottavasti joskus turpoo💪
 
Liittynyt
27.11.2019
Viestejä
1
Olen 20-v jamppa, joka aloitti salilla käymisen pari kuukautta sitten. Salilla olen aikaisemminkin viihtynyt jotain 1-2kk jaksoja, mutta siihen se on sitten lässähtänyt.
 

Bandu

VIP
Liittynyt
5.7.2016
Viestejä
12
Kaupunki
Oulu
Moi. Useita vuosia jo seurannut foorumia. Joitakin viestejä vasta laittanut foorumille. Mukavaa luettavaa ollut kyllä. Tällä hetkellä mittarissa 34v. Salitaustaa takana useita vuosia, välillä säännöllisemmin ja vällilä harvemmin.
 
Liittynyt
29.2.2020
Viestejä
2
Moi olen 41v entinen kilpanyrkkeiliä nyt painoa on 40kg liikaa olisin kiinnostunut puntista, sitä tuli kanssa tehtyä jonkun verran nuorena että liikkeet on hallussa
 

headspin

VIP
Liittynyt
11.3.2020
Viestejä
66
Ikä
32
Kaupunki
Mikkeli
Moro,

32v mieshenkilö, 172cm ja 121kg. Käytännössä koko aikuisiän ollut ylipainoinen, teini-iässä harrastuksiin kuuluneet tanssi-, taistelulaji-, akrobatia- ja parkour-harrastukset pitivät kondiksessa. Sitten alkoi tuo kalja maistumaan ja liikunta jäi. Syömistottumuksetkin perseestä, nuudelit ja roskaruoka maistui. Viime vuoden lopulla poltin itseni henkisesti loppuun ja siitä asti ollaan oltu toipumassa pään sisäisistä synkistä ajatuksista ammattilaisten ja lääkityksen avulla. Helmikuun alussa kävin lääkärillä joka alkoi pelottelemaan loppuiän kestävillä verenpaine- ja diabeteslääkityksillä jos en laita elämää myös fyysisellä puolella kondikseen. 5.2.2020 otin peilin edessä "ennen" kuvan joka on nyt odottelemassa kännykässäni tulevaa.

Aloituspaino tuolloin 5.2.2020 oli 125kg ja ensin laitoin ruokavalion remonttiin. Jokainen suupala lasketaan ja pyritään pitämään päivän syönnit 2000kcal tietämillä. Liikuntaa harrastin alussa n. 35-45min kävelylenkkien muodossa, joskin toinen nilkka vihoitteli välillä ja lenkeissä oli pidempiä välejä. Eilen sitten kävin hommaamassa paikalliseen Fitness24Seven-salille kun kaveri oli jo pidempään pyydellyt minusta salikaveria. Olin häneltä jo aiemmin lainannut käsipainot joita olin nostellut viikon verran aktiivisesti ja kyllähän siinä nälkä tuli tehdä lisää. Tänään kävin ekan kerran tekemässä tunnin treenin Arnoldin kultaisen kuusikon mukaan ja hyvältähän tuo tuntui. Tavoite olisi käväistä sen viisi kertaa viikossa salia kuluttamassa, 3x puntti ja 2x aerobinen (eli juoksumatolla reipasta kävelyä 45-60min, ehkä myöhemmin juoksua jos hyvältä tuntuu). Ei ole tarkoitus minusta mitään bodybuilderia tehdä vaan ennen kaikkea terve. Inspiraatiota on kuin pienessä kylässä joten tarvitaan aikamoinen romahdus jos tästä ei hiljakseen hoikkene. Aloitus on ainakin lupaava :)
 
Liittynyt
23.10.2018
Viestejä
16
Olen ollut pakkiksella joskus 15 vuotta sitten, kun tuli alotettua salitreeniä ekan kerran elämässä. En enää muista millä nimimerkillä silloin olin. Muistan vain, että käsi meni poikki lumilautaillessa ja aloin kuntouttaa sitä salilla. Pakkiksella tuli silloin pyörittyä ehkä vuoden päivät, tykkäsin foorumista. Sen jälkeen ei olekaan juuri tullut käytyä, kuin muutaman kerran.

Muksuna ja nuorena tuli treenailtua monipuolisesti, muttei kovin sitoutuneesti, vähän kaikkea: telinevoimistelua jonkin aikaa, vähän painia, skeittailua, lumilautailua, suksilla, hiihtoa, sirkusta, thainyrkkeilyä vähän enemmän muutaman vuoden.

10 vuotta myöhemmin tuli palailtua urheilun pariin elämäntilanteen takia. Tarkoitus oli viettää rauhallista perhe-elämää ison omakotitalon ja tontin askareiden täyttämänä. No siinä tuli varsin yllättäviä käänteitä ja tuskan vuodet, kun talokaupoissa annettiin väärät tiedot ja talo ei ollutkaan asuttavissa. Tiedossa oli monien vuosien hankalat asumisjärjestelyt ja oikeusjutut. Ei pystynyt tekemään mitään remontteja, eikä nopeuttamaan oikeutta. Siinä rytäkässä sitten alkoi kova treenailu metsässä ja ulkosaleilla, pakeneminen hetkeksi kaikesta. Parissa vuodessa kunto oli palaillut ihan hyväksi ja tuntui hyvältä. Sen jälkeen aloin tekemään joitain youtube-videoita. En tiedä tulenko enää juuri tekemään tai jatkuuko treenailu sen kummemmin, kun elämäntilanne on tasoittunut ja enempi huilaillut, mutta ehkäpä! Saa nähdä. Tässäpä kanavan esittelyvideo, ehkä se inspiroi ulkotreenailuunkin, toivottavasti:

View: https://www.youtube.com/watch?v=aC4Gm1teiU4
 
Ylös