Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Itellä ei ole kotieläimiä, ei tartte imuroida karvoja, ostin 20vuotta sitten halvimman pölyimurin Prismasta. Vehe toimii edelleen aivan täydellisesti.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kyllä muistui mieleen, et miks ei tuu buffetissa ruokailtua, ainakaan näin työpäivinä, nyt nimittäin väsyttää riittävästi. Hetken aamupäivästä jo suunnittelin, et vois iltaa/yötä myöten ajella kotia tuon reilu 500km, mut taidan suosiolla startata vasta aamulla.

EDIT: Dysonin Big Ball on meidän taloudessa toiminut kyl ihan hyvin, joten ääni sille.
 
Noh. Pohjimmiltaan tietenkin siihen että tarjontaa on vähemmän kuin kysyntää. Jos katsotaan netistä löytyviä lukuja niin varmaan yleisintä päiväyssubi mallia on tehty noin 10v aikana noin 400000kpl. Jälleenmyyjiä maailman laajuisesti oli guuglen mukaan reilu 1800. Ts yksi jälleenmyyjä sai sitä yleisintä ja kai suosituinta subimalliaan myyntiin pari kuukaudessa jos ne jakaantuis tasaisesti..

Näitä raakasti arvoaan nostavia malleja on yhden - max kahden käden sormilla laskettava määrä, käytännössä kaikki teräs-sporttikelloja, toisinsanoen halpismallit. Subi, GMT, Daytona, DJ ehkä jossain määrin. Ei umpikultaiset tai platinakellojen hinnat nouse samaan malliin, niitä "käytettynä" alle ovh:n (poislukien muutamat spessumallit esim valkokultainen GMT Pepsi meteoriitti).

Tämä hinnannousutrendihän ei ole ollut pitkään. 2018 ostin sen GMT masterin "käytettynä" eli 3 vuotta vanhana, muutamat muovit oli vielä kiinni ja maksoin käytännössä OVH:n (vajaa 9te), nyt vastaavasta huudetaan vajaa 15te. Varsinkin (muistaakseni) 2020-21 hinnat oli vielä hullummat mutta hype on jonkin verran laantunut.

Mutta mitä on tapahtunut noin 2015-2018-> että "halpisluksuskellomerkin" halpismallit on äkisti hirveän haluttuja? Keskituloiset haluaa esittää paremmin pärjäävää? "Köyhiä rikkaita" on enemmän? Muistetaan kumminkin että oikeat luksuskellot on vielä erikseen.
Ahaa, no sitten tämä aikaikkuna käy järkeen. 2015-18 jälkeen tuli korona. Kaikkeen tavaraan jäi enemmän rahaa kun matkustamaan ei päässyt. Harrastuspelien ja varmasti kellojenkin kysyntä sai buustia.
 
Ahaa, no sitten tämä aikaikkuna käy järkeen. 2015-18 jälkeen tuli korona. Kaikkeen tavaraan jäi enemmän rahaa kun matkustamaan ei päässyt. Harrastuspelien ja varmasti kellojenkin kysyntä sai buustia.
Redditissä tuli vastaan tilasto että no-date subeja (mitä siikkeri kuolaa) saa keskiverto myyjä 16kpl/vuosi, keskiverto jono per myyjä on noin 300 asiakasta.
 
Vittu, että sipuli kireellä.. :D Ensin aika hektinen työpäivä ja sit kantoivat tuon Canyonin fillarin tänne ja piti koittaa saada se kasaan, että saa ton pahvilootan helvettiin ja pääsis kokeileen fillaria.

Multa puuttuu varmasti joku geeni, että jaksaisin kasata näitä rojuja ja ihmetellä, miten mikäkin palapeli toimii. 2,5h pään sisäistä vitun huutoa, mutta sain tuon ny jotenkin kasaan pl. että vaihteet ei toimi. Takarengas ois varmaan pitäny kiinnittää jotenkin niin, että ketjut menee isoimmalle rattaalle, että ois sit vaihtovaraa, mutta vetäisin vaan siihen pienempään, kun eka äimäsin vartin, että mitenkä vitussa nää ketjut edes pitäs sommitella ja nyt ei voi ajaa kuin isoimmalla.

Kannan ton liikkeeseen ja saavat kattoa paikallisessa merkkihuollossa, että on kaikki niin kuin pitää ja lähden ite baariin. Tuossa paketissa ollu mitään assembly pasteakaan, jolla ois pitäny stemmin kiinnitys rasvata.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom