Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Jep, niin olen. En tiedä mistä tämä on tullut, ehkä iän myötä. En nuorempana miettinyt juuri mitään muuta kuin seuraavaa palkkaa tms.

Näin se on, että koittaa saada hommat vakiintumaan. Koittaa keskittyä treeneihin, ihmissuhteisiin ja nykyiseen työhön. Ja aina kun mieluisammalta vaikuttava pesti osuu silmään, niin hakemusta sisään, eihän siinä mitään häviä. Ja tällä kertaa on todella huolellinen, eikä hätäile. Voi mennä silti vituiksi, mutta sitten voi ainakin todeta itselleen, että teki oman osuutensa hyvin. Eli hakeutuu sellaiseen pestiin mikä oikeasti kiinnostaa ja/tai paremmat etenemismahdollisuudet yms. Kärsivällisyyttä ja suunnitelmallisuutta siis.

Treenit on muuten mennyt aika hyvin. Koitan nyt vähän bodailla enempi voimahommien sijaan. Vähän erilaista jumppaa...on kyllä ollut kiva fiilis treenailla viimeaikoina.
On toki isot asiat kyseessä että ajatuksen kanssa niitä kuuluukin tehdä, mutta ei se liika vatvominen mitään auta, päinvastoin. Teet just noin mitä kirjoititkin. Hyvä siitä tulee. Usko pois
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mitenköhän oppisi tekemään järkeviä päätöksiä? Tai sitten opetella pois loputtomasta vatvomisesta...

Toisinaan voi olla vaikea määritellä, mikä on milloinkin järkevää ja ei-järkevää. Yleensä vain jälkikäteen, kun päätöksen lopputulokseen on jo vaikuttaneet monet muutkin asiat, voi todeta, että olipa järkevä/huono päätös.

Niin että kun tiedostat hillittömän tarpeesi vatvomiseen, niin voisi miettiä mistä se tarve tulee ja voisiko tilanteelle tehdä jotain.
Tekevätkö muut ihmiset mielestäsi järkeviä päätöksiä?

Asunnon vuokraaminen on pieni juttu asunnon ostamiseen verrattuna. Ehkä kannattaa harjoitella vuokrausjuttuja niin kauan, ettei välitön vatvominen ala heti. Kun tämä onnistuu, voi harkita asunnon ostamista.
 
Yleensä vain jälkikäteen, kun päätöksen lopputulokseen on jo vaikuttaneet monet muutkin asiat, voi todeta, että olipa järkevä/huono päätös.

Tämä. On tärkeää ymmärtää, että päätös tehdään niillä lähtötiedoilla, jotka ovat olemassa ennen päätöstä, mutta ne ovat lähes aina vaillinaisia ja siksi on niin helppoa jossitella myöhemmin, miten kristallipallon kanssa olisi voinut tehdä parempia päätöksiä.

Olisi viime viikon lottorivinkin voinut valita paremmin, jos tietäisi lopputuloksen kuten nyt. Tai realistisempi esimerkki omasta "huonosta" päätöksestä: oliko mitään järkeä kaksi vuotta sitten tehdä määräaikainen kahden vuoden sähkösoppari 19c/kWh? Jälkikäteen katsottuna ei helvetissä ollut, onneksi sitä tarvitsee maksaa enää muutama kuukausi. Tekisinkö silti saman päätöksen silloin käytössä olleella tiedolla ja sen perusteella tehdyllä tilannekuvalla sekä kustannus-/riskiarviolla? Täysin varmasti kyllä. Se onkin jo filosofista hipova kysymys, onko päätös silloin oikea vai väärä, jos jälkikäteen arvioituna se on huono mutta päätöstilanteessa tehdyillä tiedoilla se vaikuttaa edelleen perustellulta.
 
ja mitäköhän mahtollisesti kaikkea kivaa on joidenki jäsenten elmässä jäänyt sattumatta kun eivät ole heiluneet hulluna humalassa

kuten esinmerkikis allekirjoittanut lavvantaina

Yours
 
Back
Ylös Bottom