Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Viideltä herätti kupoli, vaikka sanoin vielä pe töissä, että nyt nukutaan univelkoja poies. Kahvin keittoon sit varmaan itekin ja päiväunet myöhemmin tänään.

Oli kyllä vähän suunnitelmissa, että oisin napannu fillarin matkaan ja junalla Kuopioon ajaan Puijon maastopyöräreitti, mutta kahtoo ny sit jaksaako lähteä..

muoks. kissa ravas ja kapsutteli lattiaa siihen malliin, että varmaan joku kakkakikkarekin löytyy jostain..
 
Paahtoleivän ja appelsiinimarmelaatin väliin kuuluu vielä Philadelphia juusto.
Screenshot_20240921_071949_Gallery.webp
 
IL: "Venäjältä räjähdysherkän ammoniumnitraattilastin elokuun lopussa mukaansa ottanut ja sittemmin ongelmiin joutunut Ruby-rahtilaiva ja sen matka Norjan ja Tanskan rannikolla herättävät kysymyksiä.

Kansainvälinen merenkulkujärjestö IMOn ohjeistuksessa maita kehotetaan tarjoamaan suojasatama laivalle, jolla on hätätilanne. Mikäli kyseessä ei ole hätätilanne, valtio voi aina kieltää alusta saapumasta aluevesilleen.

Ruby oli hyvässä kunnossa lähtiessään Kantalahden satamasta. Tromssassa siitä kuitenkin löydettiin vakavia puutteita ja ongelmia aluksen potkurissa, rungossa ja peräsimessä. Lehden haastatteleman asiantuntijan mukaan Ruby ei ole voinut saada tällaisia vahinkoja merellä."




IL: "Laivan omistaa libanonilainen Sea Spirit Enterprise. Syyrialainen Saman Shipping siirsi hallintonsa Sea Spirit Enterprisen hallintaan vuonna 2012. Samin Shippingin on libanonilaisyhtiö, jolla on syyrialaisomistajat.

Samin Shippingiin kytkeytyvä yhtiö, Ali Samin & Co, linkittyy Tartusin kaupunkiin Syyriaan. Tartusissa sijaitsee myös Venäjän laivaston tukikohta.

Ruby-laiva lähtenyt mediatietojen mukaan Pohjois-Venäjältä 22. elokuuta. Laivaan on lastattu Pohjois-Venäjällä 20 000 tonnia räjähdysherkkää ammoniumnitraattia. Laiva lastattiin elokuussa Murmanskin alueella Kantalahden satamassa.

Lähdettyään Kantalahdesta Murmanskin alueella alus ankkuroitui useita päiviä Naton strategisesti tärkeän Andøyan lentotukikohdan lähellä."





 
Back
Ylös Bottom