Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
kauluspaita & neule

en Minäkään ikinä vapaa-ajalla

mutta työmaalla pukeudutaan ohjesäännön mukaan, ja se on kylmään vuodenaikaan tietyn värinen kaulus ja tietynvärinen neules

kesällä, myös kovillakin helteillä: lyhyetpaskat ehtottomasti kielletty
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ä näiden kulttuuri kuitenkin ole vähän siihen suuntaan, että heillä on omat sääntönsä ja yhteiskunnan lait ei heitä kosketa?

Että miten tota ulkopuolelta lähdet ratkomaan, vaan ekana tuntuis siltä, että pitäs lähteä sieltä heiltä sisältä päin se muutos, etteivät ratkoisi asioitaan ammuskelemalla toisiaan. Ja onneksi tuo noiden väkivalta suurimmaksi osaksi sitä, että ammuskelevat tai puukottavat toisiaan, eivätkä valtaväestöä..

Taitaa huumeet sekoittaa heidänkin nuorison ja vähän iäkkäämpienkin päänuppia. Ainakin yhdessä haastattelussa vanhempi romanimies sanoi, että asiaa ei pitäisi heidän keskuudessa hyssytellä vaan ottaa se esille.
Samoin perheväkivalta on tabu. Siitä ei kuulemma keskustella, kun olisi niin iso häpeä. Samahan se on valtaväestössäkin, mutta heillä vielä enemmän.
 
20240916_132039.webp

Tänään panostan proteiinin syömiseen!
 
M

ja "juostenkusten"

ehkä kaksi-kolme kysymystä jaksoin lukea kokonaan, vastauksia en niinkään monesta #keskityskyky

ja arvaamalla lähes kaikki arvaukset oikein
 
Jos kelit vielä myöten, niin tekis mieli kokeilla jotain Jkl - Kuopio - Jkl fillarireissua.. mahdollisesti kyllä pyöräillen vaan yhteen suuntaan ja hotlaan yöksi rasvaileen haitaria, etten rupee mitään telttoja kyllä ostaan..
Voin tulla hiluksin kanssa toimittamaan huoltoauton virkaa. Lavalle mahtuu reilusti urheilujuomaa, ja pyöräkin sitten kun jossain Suonenjoen kohdalla toteat että "vitut tästä"

e: eiköhän se Hankasalmen kohdalla ole jo kovin into pois
 
Back
Ylös Bottom