Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Vetelin tonnikalasalaattia, jonne tyrkkäsin kaapissa pyörineet mango-chilimaustetut fetat. Noi fetat maistu just semmoiselle paskalle ipalle, minkä tyylisestä humaloinnista en pidä yhtään..
 
1000053801.webp

Oletin, että oli puskaradiossa, ja hetken mietin että tarviiko vinkkiä että miten kiristäis vesiletkun jotta vikakoodiki poistuis, mutta ei. Roskalavalla oli. Tämmösillä perusteilla porukka lahjoittaa kamaa eteenpäin... 🤦🏼‍♂️
 
Kaikella on aikansa ja paikkansa. Omat suosikit on jenkki-ipat tyyliin Sierra Nevada, Ballast Point ja Lagunitas. Tänään +30 ja full scorchio, joten vähemmän tunkkanen hazy sopi tilanteeseen.
 
Joo, ei tuo oma edellinenkään sitä tarkoittanu, että kaikki IPA:t on paskaa, mutta tosiaan tosta sapuskasta tuli mieleen sellainen humalointi, mikä ei itelle toimi yhtään.

Noin muutenhan IPA:t oikein mainio oluttyyli.

muoks. noi sierrat ja lagunitakset just hyviä perusipoja. Brewdogin punk ipa kanssa perusvarma.
 
Kotona on havaittavissa hieman imelähkö haju, joka tuo mieleen muistot kylmäkirurgialta. Epäilen, että joku on kuljettanut illalla tarjoiltua broilerisuikaletta jonnekin 🤔 En ole vielä onnistunut paikallistamaan hajulähdettä.

Joskus muinoin silloinen kissa jemmasi muikunpaloja mattojen ja tyynyjen alle. Se ei niinkään syönyt niitä, vaan enimmäkseen heitteli paloja ympäriinsä.
 
Päivystän täällä kansalaistorilla estääkseni törkeän halonpolton johon on käytetty 350000 euroa rahaa. Rahat on kuulemma maksettu Sanna Marinin enolle!

Vielä ei ole mitään näkynyt, klo 18,00 pitäs alkaa nelituntinen tanssiesitys. Onkohan se joku salusoperaatio joka sit lopulta muuttuu halonpoltoksi?

 
Napsuu, mutta aamusta olisi lähdettävä ajelemaan.

Miksi elämässä pitää olla (vain) tylsiä velvollisuuksia.
 
Vielä ei ole mitään näkynyt, klo 18,00 pitäs alkaa nelituntinen tanssiesitys. Onkohan se joku salusoperaatio joka sit lopulta muuttuu halonpoltoksi?
Onhan sulla mukana perinteiset "12 kilon" sammuttimet molempiin käsiin. Niillä ku vähä töhäyttelee, niin poistuu tuhopolttajat. Ja turhantanssijat.
 

Sehä o perijantai.

Gontsaki mainittu. Eiku sori, Pori. Varmaan sopis myös Kuopijolaiseen kylppäriin, vai mitä @Sylverö
 
Back
Ylös Bottom