Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
@Saatana

1000012787.webp
 
Melkoinen päänsärky vaihteeksi. Ja tämä ei johdu velkalandian pörssirytinästä kun en ole teknoissa.
 
Jaa, joku bärsjokelainenkin saatu projektiin. Vaikuttaa suhteellisen normaalilta, mutta katotaan, kun tuon tarvis tehdäkin jotain muuta kuin esitellä ihtensä.
 
Meillä oli vanhassa kerrostalokämpässä semmonen rauhallinen sisäpiha ja varmaan 15m2 lasitettu parveke. Siinä oli mukava oleilla (juopotella) lämpöisellä niin kissojen kuin ihmisten ja tosiaan pysty pitään oveakin auki, kun ei kuulu mikään hillitön jamboree kämppään.

Varmaan vois lasittaa tuon meidän takaterassin, mutta maksais miljuunan ja ei ehkä oikein muutenkaan toimis käytännön puolesta..
 
Nyt alan vähän kuumeileen vanhempaa RS4/RS6 Audia. Tunteen palo on kuuma, mutta onhan tämä vähän kuin prostituuttiin rakastuisi. Helvetin huono idea ja kalliiksi tulee, mutta toisaalta ajo olis kivaa.
 
Onks musta tullut se mitä vihaan... Eli pihi! Kävin gigantissa katselemassa synttäritarjouksia ja tarkoitus oli ostaa soundbar telkkarin kaveriksi niin kävelin sitten tyhjin käsin ulos. Ei ollut sitä tuotetta esillä mitä halusin mennä katsomaan/kuuntelemaan niin ei kiinnostanut myyjän kommentti "osta silti ku aina voit palauttaa jos et kotona tykkää".

Autokin tekisi mieli vaihtaa, katselin jo hienoa ja itselleni sopivaa autoa... päädyin korjaamaan oman vanhan volvo v70, koska... öö... en tiedä =D

Vaatekaupoistakin mukaan tarttuu äärimmäisen harvoin mitään vaikka olisi jo kopassa niin sitten loppuhetken palautus rekkiin "on mulla siel kuitenkin jotain vaatteita".

byhyy, ne rahat siellä osakkeissa ei kyl lämmitä mun elämää tippaakaan. Pitäis vaan elää.
 
Audi olisi kyllä siitä hyvä ettei kuumeilu loppuisi hankintaan. Sen jälkeen kokoajan rukoiksissa ettei mikään hajoa, jo pelkka ikkunalista veisi mut konkurssiin.


Soijaa pukkaa penteleesti, tule jo syksy.
 
"Puolustusvoimat ilmoitti, että kuka tahansa suomalainen voi hakea uudelle henkilötiedustelukurssille." Iltalehti.fi

No, kyllähän näitä vastaavia kursseja tuli käytyä silloin, kun isänmaa viimeksi kutsui. Ei vaan voi enempää muistella menneitä, sillä vala velvoittaa edelleen.
 
Audi olisi kyllä siitä hyvä ettei kuumeilu loppuisi hankintaan. Sen jälkeen kokoajan rukoiksissa ettei mikään hajoa, jo pelkka ikkunalista veisi mut konkurssiin.


Soijaa pukkaa penteleesti, tule jo syksy.
Tuo 4.2 V8 ei oo kai kovin herkkä vikaantumaan, kunhan fiksailee insinöörien virheet pois. Vittumainen ja kallis huoltaa, jakopää esim on moottorin takana mutta ketjulla joten ei sitäkään ihan jatkuvasti tarvis jumpata. Pitää nyt puntaroida, manuaalina tossa olis sekin etu, että vaimo ei sitä suostu ajamaan joten olis se murhe vähemmän.
 
Back
Ylös Bottom