Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Katoavaa kansanperinnettä.

Surullista. Make Finland great again!

09594059435435.webp
 
niimmuttaku: aina sataa niin ei pääse tänäänkään alueelle
Sade ei mittään estä, hyvin pääsee, jos tarpeeksi haluttaa.

Yks porukka (ei, en todellakaan ollu mukana, jälkikäteen kyllä kahvipöyässä naureskelin mukana) otti taannoin mökin Kolarin ja Muonion puolivälistä, ettei oo houkutuksia lähellä.

Perjantaina kohteeseen töien jäläkeen ja sauna tietenki tulille. 1+1=17 ja taksilla Kolahriin kattomaan onko mittään meininkiä paikallisessa. No ei ollu, mutta paikallinen taksari tiesi sanoa, että Pelhosa on karaokeilta. Sinne siis, ja tappiin asti, kerkesivätkö ees kauaa olla ennen puoli kahen valomerkkiä. Ei niin pientä kyllää, ettei kuppilaa ja illan päälle voipuneille taistelijoille evästä tarjoavaa nakkaria. Ravitsevasta ateriasta voimaantuneena taistelija 1: lähetään Rovaniemelle, siellä on menoa (ja sieltä olivat iltapäivällä lähteneet kalastusreissulle) johon nohevampi taistelija 2: ei muuten lähetä. 1: lähetään lähetään, pirssiki on tuossa valamiina, eijjole paha rasti. 2: ei lähetä, kello on melekein kolome, ei päästä ku puolimatkaan niin tulee valomerkki yöbaarissa.

Viikonlopun kalastusreissun saldo oli, että kalustovaurioita ei tullu ku veneet ei poistunu trailereilta, kotiin viemisiksi kaikilla oli vain krapula ja tyhjä lompakko. Eli onnistunut rentouttava viikonloppu poikain kans siis.

Ja tarinan opetus jäsen Veelle: tyhjänpäiväistä neitimäistä itkua, ettei muka siihen läheiselle anniskelualueelle pääse pikku tihkun takia, jos sinne oikeasti haluaa mennä.
 
Venetsialaispommeja pitää ammuskella asutuskeskuksessa, vaikka mökkejä tai venepaikkoja ei ole kilometrien säteellä. Penskoille saatu ylimääräinen tekosyy paukutella.
 
Back
Ylös Bottom