- Liittynyt
- 14.9.2011
- Viestejä
- 5 451
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kuinka voimakkaasti toi sherrytynnyri maistuu Uigeadailissa? Nää on ilmeisesti molemmat kuitenkin enemmän pikkaisen makeita kuin kuivia? Ehkä se itellä menee jotenkin niin, että tosi voimakas turvekaan ei haittaa, jos sitä tasapainottaa jonkinlaisella (hedelmäisellä tjsp) makeudella, mutta kuivat ja tosi turpeiset viskit menee vähän turhan haastaviksi sit juoda.Noilla makutottumuksilla ehdottomasti Uige. Corryvreckan on tykimpi kuin kymppi, Uige vastaavasti pehmeämpi kiitos sherrytynnyrin. Vaikka siinä mielessä on sukua Lapparin PX:lle, hyvin erilainen.
Joo, on kyllä taatusti keväällä revityn kireä. Tänäänkin ollu kahdet synttärikahvit jälkijunassa, kakkua, karamellia, pasteijaa, pizzaa, kaapissa vielä puolikas subi ja jotain kanajuustopötkylöitä.Mutta ensi keväänä sitten on kyllä KIREÄ kunto päällä!
Mut just noita Uigeadailia tai Corrywreckania aattelin, ja nyt kun pikkaisen googlasin, niin toisen noista vois nappasta testiin. Speksin puolesta pitäs ainakin toimia. Tai testaa vaikka molemmat. Katotaan nappaisko Alkosta vai lentokentältä, kun todennäköisesti loka-marraskuussa joku reissu vielä tälle vuotta.
Ite heittäsin näillä spekseillä An Oa:n ehdotukseksi. Itse tykkään oikeastaan kaikista, Corryä ja kymppiä on nyt vain Artuista kaapissa.Noilla makutottumuksilla ehdottomasti Uige. Corryvreckan on tykimpi kuin kymppi, Uige vastaavasti pehmeämpi kiitos sherrytynnyrin. Vaikka siinä mielessä on sukua Lapparin PX:lle, hyvin erilainen.
Jos tarkkoja ollaan, niin siinä on sekoitus sherrytynnyreissä kypsytettyjä komponentteja ja boubontynnyreissä kypsytettyjä. Eli ei todellakaan pelkkää sherryä. Minä en erityisesti sherrytynnyreistä pidä, mutta Uigeadail on yksi suosikkiviskeistäni. Eli sanoisin, että sherrykomponentit tuovat vähän makeutta ja pehmentävät turvetta, mutta eivät liikaa. PX on makeampi, Lagan DE vielä makeampi sukulaisista. Käy ravintolassa maistelemassa 1-4 cl ja sen jälkeen ostoksille.Kuinka voimakkaasti toi sherrytynnyri maistuu Uigeadailissa? Nää on ilmeisesti molemmat kuitenkin enemmän pikkaisen makeita kuin kuivia? Ehkä se itellä menee jotenkin niin, että tosi voimakas turvekaan ei haittaa, jos sitä tasapainottaa jonkinlaisella (hedelmäisellä tjsp) makeudella, mutta kuivat ja tosi turpeiset viskit menee vähän turhan haastaviksi sit juoda.
Jes, tattis. Tarvii käydä tai riskillä vaan kaappiin. Aina noi joku on juonu :DJos tarkkoja ollaan, niin siinä on sekoitus sherrytynnyreissä kypsytettyjä komponentteja ja boubontynnyreissä kypsytettyjä. Eli ei todellakaan pelkkää sherryä. Minä en erityisesti sherrytynnyreistä pidä, mutta Uigeadail on yksi suosikkiviskeistäni. Eli sanoisin, että sherrykomponentit tuovat vähän makeutta ja pehmentävät turvetta, mutta eivät liikaa. PX on makeampi, Lagan DE vielä makeampi sukulaisista. Käy ravintolassa maistelemassa 1-4 cl ja sen jälkeen ostoksille.
Täällä tullut vettä ihan riittävästi taivaalta. Tosin välillä arskakin paistanut. Ja lämmintä ollut."Hurja salamointi ja sateet riepottelevat nyt Itä-Suomea."
Öh, aamupäivällä satoi ainakin varttitunnin.
Vielä kun eka shikaani näyttää kireämmältä. Ne tekee korttitalon...taas.Ettei vain sattuisi mitään.
tekisi mieli jotain herkkua
Miksipä ei
katso liitettä 265982
?
e: Kake näköjään ehti ensin, ei pitäis virvelöidä ja tsättäillä tänne samaan aikaan
Prime....
Gonza, oot veleho!Otin kaks erilaista. Ennustan että esanssista paskaa