Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Minä käteisMiehiä

tässä jo kuumeisesti ototan, kun olen päättänyt jo viimevuonna, että nyt syksyllä ostan uuden pro taskupuhelimen #käteisellä

laitan tilauksen sisään heti kun mahtollista
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
VoiPannahinen

googlettelin huhuja niin koko kasvaa -> en tykkää

6,3" alkaa olla jo melko kookas
 
Kyllä se vain ääni parani kun sijoitti pari piirua kalliimpiin kuulokkeisiin. Ja varsinkin vieressä huutavan hepun ääni ei kuulu, eikä kyseessä ole edes vastameluvehkeet.

Tosin lähtötilanne oli...rimpula.
 
VoiPannahinen

googlettelin huhuja niin koko kasvaa -> en tykkää

6,3" alkaa olla jo melko kookas
Olettaisin, että viittaa luurien näyttöihin, niin huvittavasti kiepsahtanu niin päin, että takavuosina piti maksaa siitä, että sai isomman näytön ja nykyään siitä, että saa pienemmän. Noita järkikokoisia oo enää kuin isoimpien valmistajien kalliimmissa malleissa.

Googlen Pixel tullu nyt uutena sillai, että saa helposti suomestakin. Pitäs katella varmaan seuraavaa luuria varten sitäkin, että millaisia nuo ois. Vaikka nykyisellä S23 plussalla varmaan vielä suht pitkään käyttöikää.
 
svappien lupaa kolme vuotta kuluneesta, kuntoluokituksella kohtalainen, vielä 426eurua

myyn sen sinne, ei kahta sanaa
 
No en kyllä ikinä ostais kuiturunkoa arkikäyttöön, yks kolhu ja se oli sitte siinä.

G:llä vakuutusasiat kunnossa& hallussa

ei mitään hätää, kotivakuutus korvaa jos kuitu särkyy
 
Mitäs Vaino Aino on tykännyt Masasta?

Toistaiseksi Aino asuu makuuhuoneessa ja Masa olohuoneessa. Ovi on kiinnitetty hieman raolle niin, ettei Ainokaan mahdu kulkemaan. Yhden kerran sattuivat eilen nenäkkäin ovelle. Seurasi maltillista sähinää ja murinaa, mikä asiaan kuuluu kissoilla. Pidän ne ainakin pari päivää erillään, vaihdan leluja, tekstiileitä ja karvatuppoja huoneiden välillä, jotta hajut sekoittuvat.

Aino kyyläsi aamulla, kun istuin Masan kanssa sohvalla:

20240819_134228.webp
 
Canyoneissahan on 6 vuoden runkotakuukin. En oo tosin perehtynyt, mitä kaikkea tuo kattaa, mutta jonkun verran jengi on pyöriään tuon puitteissa vaihdattanut, mitä keskusteluja on seurannut.
 
Äärimmäisen hyvä vinkki tämä, kiitos (y) Porista, mutta käyn kilometrikorvauksilla about pari kertaa kuussa tsadissa, niin pääsen siellä koeajamaan jos yllä mainitussa liikkeessä on.
Olikos se niin, että Trekiä olit jo kokeillut ja se tuntui kaikinpuolin hyvältä? Jos, niin itse ottaisin mittanauhan kätöseen ja tsekkaisin kropan mitat. Siis muut kuin pippelin. Bikeinsights.comissa sitten tsekkaus, onko haluttu pyörä mitoiltaan ja geometrialtaan omaan kroppaan passeli & mikä runkokoko toimisi. Voit myös verrata sitä testaamaasi ok-tuntuista Trekiä esim juuri tuon Grizlin geometriaan. Jos ne on ihan eri maata, niin sitten ehkä mietiskelisin tai ainakin ehdottomasti kävisin koelenkillä ennen ostoksia. Ainakin stack ja reach olisi hyvä olla suht kohdillaan tai tulee banaani otsaan kohtalaisen nopeasti.

Jotkuthan ostaa kuulemma pyörät pelkän ulkonäön perusteella, eikä siinä, saattaa toimia niinkin. Itse mielummin tsekkaan ja testaan geot etukäteen, niin on mukavampi jopostella vähän reilumpiakin lenkkejä. Huonolla geometrialla tulee aika nopeesti joko alaselkäkivut, hartiakivut tai polvihommat eteen.
 
No en kyllä ikinä ostais kuiturunkoa arkikäyttöön, yks kolhu ja se oli sitte siinä.
En tiedä millä moukarilla sä hivelet pyöriäsi, mutta omien kokemusten perusteella aika vaikea noita kuiturunkoja tai -keuloja on rikki ollut saada. Itselle noi fillarit on käyttötavaraa, eli kuljetuksissa ja käytössä ovat saaneet runtua kyllä aika paljonkin. Skraiduja toki pinnassa, mutta runkovaurioihin saa kyllä ihan tosissaan tehdä töitä.
 
Jos, niin itse ottaisin mittanauhan kätöseen ja tsekkaisin kropan mitat
Mitkä muut kuin jalan sisämitta?

Pitäs itekin katella seuraavaan fillariin jotain sellaista geometriaa, ettei tulis ihan niin paljon käsille tuo ajoasento.. maasturi kyllä nykyinen, mikä oo varmaan muutenkaan mihinkään matka-ajoon tehty, vaikka ite sillä pidempiä lenkkejä vetelenkin.
 
Back
Ylös Bottom