Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tän hetken lemppari aamupalaleipä on paahtoleipä, päälle sinappia, munakokkelia, päälle vähä majoneesia tai salaatinkastiketta ja kevätsipulia.
Nyt söin porkkanakakku-uunipuuroa. Kohta palkattomalle ja sit salille.
 
Joku saanu neronleimauksen ja muuttivat creme fraiche ruohosipulituorejuuston reseptiä jotenkin niin, että siinä on ny piimää seassa. Ihan paskaa verrattuna vanhaan "puhtaaseen" tuorejuustoversioon. Siihen loppui leivän päällystäminen tuolla.

Kananmunan kanssa aina ketsuppi, ei sinappi. Ja munakokkeli leivän päällä kuulostaa siltä, että pitää siivota kämppä syömisen jälkeen, kun munanpalaset pitkin lattioita. Vaikka söis selvinkin päin. Paistettu muna ftw.
 
Leipä on mulle vähän sama ku pitsa, mikään päällys ei oo poissuljettu

Joku saanu neronleimauksen ja muuttivat creme fraiche ruohosipulituorejuuston reseptiä jotenkin niin, että siinä on ny piimää seassa. Ihan paskaa verrattuna vanhaan "puhtaaseen" tuorejuustoversioon. Siihen loppui leivän päällystäminen tuolla.

Kananmunan kanssa aina ketsuppi, ei sinappi. Ja munakokkeli leivän päällä kuulostaa siltä, että pitää siivota kämppä syömisen jälkeen, kun munanpalaset pitkin lattioita. Vaikka söis selvinkin päin. Paistettu muna ftw.
Olette outoja.

Mutta toki on muistettava että engelsmannit vetää beans on toast. Tölkkipapuja tomaattikastikkeessa paahtoleivän päälle.
 
Olette outoja.
Siis mikä on outoa? Tuorejuusto leivän päällä vai ketsuppi jossain lämpimässä leivässä? Oon kuullu oudommistakin asioista leivän päällä.

Brittien papumössö ei ollu mitään kauhean houkuttelevaa Lontoossa aamiaisella.. jäi ottamatta. Enkä muutenkaan oo kyllä käyttäny papuja mihinkään muuhun kuin jauhelihasoosiin jonkun satunnaisen kerran (joku chili con carne -yritelmä)..
 
Se intialaisten Raita-kastikehan on loistavaa Naan-leivän kanssa, jugurttipohjainen, mutta juoksevampaa kuin mikään turkkilainen jugurtti sellaisenaan ja siis tehty enemmän dipattavaksi kuin mihinkään voiteluun kai.
 
Onhan ranuja leivän tai "leivän" välissä muuallakin. Dönereihin laittavat, jenkeissä on kaikenlaisia sandwich-paikkoja, joissa voi tulla ranujakin väliin jne. Vähemmän perverssiä tuo minusta on, kuin tunkea turkkilaista jugurttia sellaisenaan leivän päälle :D
 
Ketsuppi tai sinappi kananmunan kanssa.
Sinappi on, ketsuppi sopii minusta erittäin hyvin, joskaan ei sitä pakko ole olla, mutta laitan pienessä määrin yleensä, jos jotain munakokkelia (tai siis vaan pieneks paistettua munaa) syön.

Reissumiehen (tai paahdetun paahtiksen) päälle ruohosipulituorejuustoa
Tuo oli tosiaan loistava levite niiden ohkaisten reissumiesten päällä. Ite kyllä yleensä vaan kinkku tai metukka / juusto / kurkku tai paprika päällysteillä.
 
Back
Ylös Bottom