Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei tuu taas heti muistoista mieleen, et milloin ois viimeksi näin iltapuhteeksi ajanut nurmikkoa. Päivällä ei tuo hellä +28 oikeen houkutellut aktiiviseen pihatyöskentelyyn. Toisinaan joku tekonurmi tai kuntta houkuttais kyl tuonne pihalle asentaa.
Vaikkei mulla tämmönen pörriäisenpelastuspiha oliskaan, niin jo pikkipoikana opetettiin, ettei helteillä leikata nurmikkoa, palaa pilalle mokoma.
 
No, sitten yhtenä iltana tapasin sen oikean ja ensi vuonna tulee 30v avioliittoa täyteen.

Mitäköhän tällä tarinalla yritin viestiä….
Että sinä löysit elämänkumppanisi, vaikket ollutkaan porukan röyhkein kaveri. :):heart:

Hyvää työtä!:worship:
 
Taikajuomaa löytyy ja sauna palaa


Compress_20240723_225045_5639.webp



Musiikkina:



View: https://youtu.be/IDI2WQJyE7I?si=iX95GFo5fXnKXU3V
 
Vaikkei mulla tämmönen pörriäisenpelastuspiha oliskaan, niin jo pikkipoikana opetettiin, ettei helteillä leikata nurmikkoa, palaa pilalle mokoma.
Sen verran oli jo vartta tuossa nurmessa, et näyttää piha lähinnä et ois pelto nimitetty, eli joskus sen aika on, oli ne kelit mitä tahansa. Toki tuo 27v nurmi ois jo muutenkin uudelleen perustamista vailla, joten ei ole niin justiinsa muutama ruskea laikku, jos on tullakseen.
 
Että sinä löysit elämänkumppanisi, vaikket ollutkaan porukan röyhkein kaveri. :):heart:

Hyvää työtä!:worship:
Kiitos. Tanssitaidoilla tämä lähinnä onnistui. Ja tietty mahtavalla persoonallisuudellani :giggle:

Lyhyyteni oli silloin nuorena epävarmuuteni suurin syy.

Olen aina lukenut todella paljon ja kirjallisuuden kautta saanut romanttisen ritarillisen herrasmiehen kuvan. Tuo ei tietty sitten kasarilla(kaan) ollut sitä kovinta valuuttaa.

Ihan sama, jokainen pelaa niillä korteilla mitä jaettu. Kunhan kohdellaan toisiamme kunnioituksella.
 
Itelle on riittänyt semmoinen pari kolmekin kuukautta, että on ruvennut tuumaamaan, että vois tehdä jo jotain hommiakin.

Sen verran paljon ollu nuorempana toimettomana, ettei sekään hääviä ole pidemmän päälle.
 
Loma se olisi minullakin edessä viikon päästä. Täytyy vähän koittaa miettiä tulevaisuutta. Muutto uuteen asuntoon olisi loman aikana edessä, mutta muuten ei ihmeempiä suunnitelmia. Yhtä mukavaa neitokaista tullut tapailtua tässä kuukauden verran. Mietittiin jos menisi parin päivän telttaretkelle hänen kanssaan. Saas nähdä toteutuuko.

Alkuvuosi mennyt tätä työpaikan vaihdosta katuessa. Pohjalla tuli käytyä henkisesti, mutta nyt hieman parempi fiilis. Täytyy tosiaan nostaa katsetta kohti tulevaa. Lomalla voisi jo muutaman hakemuksen kirjoittaa, jos löytyy mielekkäämpiä vaihtoehtoja. Paluu edelliselle työnantajalle ei näillä näkymillä ole mahdollista. Olisi se taas raskasta vaihtaa työtä, mutta jossain kohtaa se on joka tapauksessa edessä. Tällä hetkellä toki vaikea saada uutta työtä ja vaihtoehtoja aika niukasti, mutta ajattelisin, että parempi vaihtoehto on yrittää rauhassa katsella mieluisampaa hommaa kuin pelkästään surkutella nykyistä tilannetta.

Voi mennä helposti vuosikin tai yli, että parempi työ löytyy, mutta en kyllä näe mitään estettä miksi ei löytyisi jos tekee töitä sen eteen. Eli tuskin tämän vuoden puolella muutosta tapahtuu. Olisi kai muutenkin hyvä pysyä nykyisessä työssä ainakin kokonainen vuosi. Tuskinpa tuo iso haitta CV:n näkökulmasta olisi jos suht pian vaihtaa taas työtä. Lähenen jo 30 ikävuotta ja jos ei kesätöitä/osa-aikatyötä lasketa niin kahdessa firmassa olen töissä ollut. Edellisellä siis yhteensä 7v, eli tuskin antaa kuvaa jatkuvasta työpaikkojen vaihtamisesta. Rekrytoijatkin kaiketi ymmärtävät, että huteja sattuu toisinaan.

Ei se työpaikan vaihto tässä omassa tilanteessa tietenkään kaikkea ratkaisisi. Olen kuitenkin aika paljon pohtinut syitä oman alakulon/masentuneisuuden taustalla ja kyllä varmasti suurin syy on tämä nykyinen työ. Ei tee ihmiselle hyvää tehdä 40h viikossa jotain, mistä ei ollenkaan pidä. Ja sen toki tiedän, ettei aina voi olla kivaa, mutta jos ottaisi tavoitteeksi löytää joku homma, missä vaikkapa edes 10-20% olisi mielekästä tekemistä ja etenemismahdollisuuksia yms. niin se olisi jo riittävä. Olisi ajatuksena myös laitella hakupaperit ylempään AMK tutkintoon. Ei tuostakaan varmaan haittaa olisi ja voisi ainakin todeta yrittävänsä parantaa asioita, jos sisään pääsee.

Eli suunnitelmana olisi katsella rauhassa uusia mahdollisuuksia tällä kertaa vakaasti harkiten ja asettaa tiukat kriteerit uudelle työlle. Tämä vie varmasti aikaa eli tuskin tapahtuu tänä vuonna, joten yrittää myös nauttia tämänhetkisestä elämästä ja vapaa-ajasta.

Tiivistettynä: eteenpäin sano mummo hangessa.
 
Back
Ylös Bottom