Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Kyllä täs taas vähän vertaa omaa nuoruutta vs oman muksun. Muistan kun oma konfis oli loppu ja viimeinenkin vieras lähti niin se oli samantien uimarannalle ja pussikaljaa. Nyt likka on kotosalla kaverin kanssa, saivat sipsipussin ja limua.
Ei sinänsä ollenkaan huonoa kehiystä tämä. Sitä ehtii kyllä myöhemminkin moisia, jos napostelee. Ehkä ei.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kuuklasin, mistä puhutaan ja pakko varmistaa, eli valmis-korvapuusteista?
Joo 🥹 olivat menneet koviksi kun pussi ollut auki. Toki löytyy myös arvaamattomia pusseja kaapista…
 
Joo 🥹 olivat menneet koviksi kun pussi ollut auki. Toki löytyy myös arvaamattomia pusseja kaapista…
Voisi toimia hyvin myös sopivan kokoisina sattumina vaniljajäätelössä. Nimittäin, söin tuossa tällä viikolla tosi hyvää, maultaan kaardemumma-jäätelöä paikallisessa Karhulinnan jäätelötehtaan kiskassa. Siinä ei ollut sattumia, mutta maku oli kohdillaan.
 
Kattelin tossa ku pikkuskidit touhusi pihalla, hyppivät edestakaisin, yhtäkkiää juostaan kirkuen tonne ja sit samantien takas. Kauhee meno päällä jatkuvasti. Alko naurattaa ku mietti et vielä aikusena painettas samalla energialla pitkin kauppakeskusta, kaikki keskustelut käytäis kirkumalla, välillä joku juoksis ympyrää kunnes kaatuis. Olis kyllä koomisen näköstä!

Eiku hetkinen tommosthan se täällä stadissa välillä onkin.
 
Jalat avattu potkupallo kentällä kolmen festaripäivän jälkeen.

Jos vielä virtaa niin illalla vois käydä yläkropan myös jumppaamassa
 
Nyt ku on vaihteeksi pari päivää puuhastellu pihalla kesän lämmöissä ilman kummempia taukoja, niin jalat on kyl melko finaalissa. Huomenna ois viel kalenterissa jalkapäivä, voi olla että tunnostaa raskaalle.

Näin jälkiviisaana kun makoilee jalat kohotettuna, vois todeta, et ei ois pitäny aloittaa tuota rojektia, meinaan et nyt se on pakko painaa valmiiksi asti lähipäivinä. Toki jos ei ois näin autisti, et keskeneräset häiritsee, niin saattas vaikka ens kesälle venyttää valmistumisen.
 
HipstamaticPhoto-743274278.630727.webp
 
Niin kovasti uhosin, että tämän vuoden kesälomalla lenkkeilen ja käyn salilla. Mutta niin vain se läski keinot keksii vältellä toteuttamista.

Puolustukseksi voi todeta, että olin tienpäällä aika paljon.


No onneksi huomenna duuniin ja työmatkakävelyt alkaa pyörimään itsekseen.
 
Back
Ylös Bottom