Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
mites jos olisikin seksibeibe bikkubikineissä leikkuuhommissa?

älä mieti
 
Jotain voisi tehdä. Mennä vaikka ikeaan ostamaan yhden sinisen pussin keräyslasille.
 
erittäin salainen, kummisetä, vai unet

eilen panin maata noin klo 2230:tasan

ruumis varmaan kosti Minulle kun heräsin aivan ilaman mitään syytä noin klo 0130:tasan, enkä nukahtanut uudelleen silmänräpäyksessä(EÖB)
 
Mikäs kissaa vaivaa?
Oletan, että kyseessä siis kissa eikä Max.
Oisko hällä ollu suolistossa jotain pientä, kissoille tyypillistä tulehdusta ja kun ei oltu oikein huomattu, niin tulehduttanut haimaakin. Ja eka popsittiin kortisonia ja nyt sit jotain eri lääkettä tuohon haimatulehdukseen. Ei tykkää yhtään tosta haimatulehdukseen annettavasta, mikä vie ilm. vähän ruokahalua, ettei syö normiruokiaan ja kun vetää sit noita toisen kissan sapuskoja, niin maha voi mennä sekaisin. Sit tulee ruikulia välistä mihin on tullakseen.

Ite en oo vielä saunaan paskonu. Vielä.
 
Minäkin vielä eilen ajattelin jospa ensi viikonloppu #täysinselvinpäin mutta: tässä vaiheessa viikkoa jo on vahva tuntemus että kylläpä vaan se olut maistuisi!
 
Eiks "tiskikone" oo se herttainen ja vakiintunut ilmaisu?
IMG_3165.webp
 

"käräjäoikeus vangitsi Jaberin poissaolevana viime vuoden helmikuussa todennäköisin syin epäiltynä kahdesta törkeästä kirjanpitorikoksesta, törkeästä velallisen epärehellisyydestä ja kolmesta törkeästä veropetoksesta"

"Jaber tuomittiin Saksassa useista petosrikoksista kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeusrangaistukseen sekä korvaamaan rikoksilla saatuja hyötyjä yli miljoona euroa"


#erikoisliikemiehet
 
Jotain voisi tehdä. Mennä vaikka ikeaan ostamaan yhden sinisen pussin keräyslasille.

Ostinkin kolme. Ja yhden drinksulasin.

Sitten miesten lelukaupassa ~130€ liimapuulevyihin ja ruuveihin kun sain inspiraation. Ihan kuin keskeneräisiä projekteja ei olisi muutenkin.

Ruokakaupassa oli monta isotissistä naista.
 
Back
Ylös Bottom