Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Uusi pällipilleri aiheuttaa tunnetusti unettomuutta. Kohta olen valvonut jo kolme tuntia. Piporadiossa soi "Rakastan elämää".
Mitähän tässä keksisi seuraavaksi 🤔
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Screenshot 2024-07-16 062103.webp
 
Oma tyylini nykyisellä kotikonttoriajalla varmaan tyyliin veryttelyhousut ja joku Makian paita, kun en juuri muita T-paitoja enää omista pl. reenikamat.

P.S yllättävän tikissä ottaen huomioon tuon raikuliviikonlopun.
 
Minulla taas lähinnä onely bandibaitoja, koska: tulee GAYkoilla maksettua kannatusmaksuja aika löyhällä kriteerillä

ja onpahan semmosia joita harvoin näkee samanlaista jonkun toisen päällä

hyvin kätevää, kun ei tarvi vaatekaupoissa käydä, kaikki muut aluspaidat kun haen stadium outletistä hintaan 5-10e/kpl
nekin kestävät vaivatta viikottaista käyttöä parivuotta: laatutavaraa
 
perjantain sääennuste näyttää lupaavalta: ei tarvi harkita hellacopterssia vaan saa viettää pe-ehtoon kotona!

koska viimeksi? en muista
 
muistampas, 14.6 ainakin olin kotona, oli huono sää joka esti mallaskokella istuskelun
 
tuskimpa sitä kotonakaan tulisi könnättyä, yksin
 
siksipä juuri sateinen viikonloppu tekisi välillä ihan hyvää
 
Pikkuisen puuhastelee parvekkeella niin hiki on ihan valtava. No pakenen persjönsteriin ötököiden syötäväksi.
 
Jos ei keskitytä Suunto kellon naurettaviin kulutuksiin vaan otetaan ne vain ns. mittareina, niin kävelin tänään pitkästä aikaa saman lenkin juoksukengillä kuin eilen vedin paljasjalkakengillä. En vaan osaa kävellä "paljasjaloin" samalla tavalla reippaasti ja rullaavasti kuin ns. normaali kengillä niin se kävely tuntuu vähän läpsyttelyltä. Kellon tulos näyttää notta jos jotain fitnesstä hakee aamukävelystä eikä vain "jalkapohjaterapiaa" niin prosentuaalinen ero aika kova reippaamman kävelyn puolesta. En siis millään tapaa yllättynyt mutta Suunnon mielipide näiden kahden lenkin eroista kyllä aika killeri. Viel kun sais ne sauvat haettua kellarista ni sais sykettä viel pinkeemmälle.
 

Liitteet

  • vrtl.webp
    vrtl.webp
    27,3 KB · Katsottu: 42
En vaan osaa kävellä "paljasjaloin" samalla tavalla reippaasti ja rullaavasti kuin ns. normaali kengillä niin se kävely tuntuu vähän läpsyttelyltä.
Eihän paljasjalkakengillä ole tarkoituskaan kävellä samalla tavalla kuin juoksukengillä. Jos puhutaan rullaavasta askelluksesta, niin silloinhan kantapää osuu maahan ensimmäisenä ja viimeiseksi päkiä joka ponnistaa eteenpäin. Paljasjalkakengillä askelletaan eri tavalla, eli jalka osuu maahan päkiä edellä ja sitten vasta kantapää, jonka maahan osumista päkiä ja jalan keskiosa pehmentää. Jos paljasjalkakengillä haluaa askeltaa samalla tavalla kuin hyvin iskuvaimennetuilla juoksukengillä, saa kyllä tosi nopeasti kantapäät kipeäksi.

PS. Seuraavan kellon valmistajaksi suosittelen Garminia, ihan mitä vaan mallia vs. Suunto tai Polar. Kokemuksia kaikista ja enää en vaihda Garminista pois.
 
Back
Ylös Bottom