Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Acer Aspire 5 15,6.

2019 ostettu ja kai tämä painaa sen verran, että ei kestä nostaa mistä sattuu. Jotakin helkkarin tärkeää oli varmaan meneillään (= tuskin oli), kun ajatuksissani nostin ja kuului että kräks ja sitten alkoi lattialle tipahdella pikkuruuveja...

Taloudessa ei ole kakea eikä kaken kokoista meisseliä, niin häätynee käyttää huollossa. Itsenäisesti asuvat naiset ovat ihan heitteillä tämän tästä.
Acerin paskat saranat on kait ollu yhdenlainen tyyppivika iät ja ajat, eivät osaa tai halua saada niitä kuntoon. Mulla ois kans tuolla jätesemalle menoa odottamassa yksi Acerin Nitro vuosimallia 2020, josta tosiaan on saranat paskana. Toki siinä lopetti myös trackpädi toiminnan ja ei se oikein kyl päälläkään halua pysyä.

Käytät sitä aceria nyt vaan hellin ottein siihen asti, et se päästää viimeisen kylmän pierun ja sit käyt hommaamassa uuden Asuksen tai vaikka Lenovon. Korjaaminen ei maksa vaivaa.
 
Mullon tämmönen Asuksen zenbook ja tää on kyllä ollu varsin näppärä. Kevyt ja ohut, tämmöiset tyylikkäät alumiinikuoret ja tosiaan saranamekanismi sellainen, ettei kai tuo voi oikein paskaksi mennä. Akku kesti tuoreena hyvin, nykyisellään vähän heikommin, mutta ei toki liikaa väliä, kun piuhassa voi pitää tässä sohvalla.

Duunikoneena ollu Lenovon X1 carbon ei oikein vakuuttanut. Aivan hirveä näppäimistö, akku loppu ilman johtoa het ja tehotkaan ei ollu minusta ihan sitä, mitä numerot ois antanu ymmärtää, mutta jotkut aikaisemmat Lenovot on kyllä olleet hyviä.

Macbookitkin varmaan hyviä pelejä, jos on töhnöä laittaa se pari kiloa tai enemmän läppäriin.
 
Ja betsi pystyyn, kumpi vie? Sanon 2-0 Epsanjalle.
 
Vanhassa vara parempi.
No, tuo viisikin vuotta alkaa olemaan jo aika pitkä aika, kun teknologia kehittyy niin hirveää vauhtia, mutta nää viime vuosien koneet alkanee olemaan jo sen verran tehokkaita, ettei noi vanhene ihan niin käsin mitä jossain vaiheessa. Jos ei siis muuta tarvii tehdä kuin surffata netissä, kattoa vähän videota ja maksaa laskut.

Mutta ihan hyviä diilejä kyllä saa, jos ostaa jotain näitä käytöstä poistettuja yritysten liisarikoneita, jotka laitetaan kondikseen ja jälleenmyyntiin. Mistään Torista en ostais mitään random-jamppojen pornonkattelukoneita..
 
Back
Ylös Bottom