Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Acer Aspire 5 15,6.

2019 ostettu ja kai tämä painaa sen verran, että ei kestä nostaa mistä sattuu. Jotakin helkkarin tärkeää oli varmaan meneillään (= tuskin oli), kun ajatuksissani nostin ja kuului että kräks ja sitten alkoi lattialle tipahdella pikkuruuveja...

Taloudessa ei ole kakea eikä kaken kokoista meisseliä, niin häätynee käyttää huollossa. Itsenäisesti asuvat naiset ovat ihan heitteillä tämän tästä.
Joo, oisin arvannu Aceria. Noi on aika muovisia rakenteeltaan, mitä on joskus käsissä ollut. Jos sieltä on jotkut rakenteet haljennu, niin en tiedä saako miten hyvin korjattua ja maksaako vaivaa, jos ei kovin monen sadan kone ole ollut, mutta kysyä varmaan kannattaa, jos ei löydy ketään kolmijalkaista, kuka voisi konetta vilkaista.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eiku ekalla takalukkoon, kahdella painalluksella vain normaali lukitus, että aukeaa sisältä.

Tää on aiheuttanu melkoisia ongelmia tää hieno ominaisuus, tais joku hukkuaki ku auto veteen joutuessaan pisti ovet takalukkoon, ja siksi sittemmin muutettiin. Ja koskee koko vag-konsernia, kaikkia merkkejä.
Joo, muisti petti. Ei ole enää aika pitkään aikaan tarttenut avainta räplätä kun autoissa keyless go -meininkiä.
 
Joo, oisin arvannu Aceria. Noi on aika muovisia rakenteeltaan, mitä on joskus käsissä ollut. Jos sieltä on jotkut rakenteet haljennu, niin en tiedä saako miten hyvin korjattua ja maksaako vaivaa, jos ei kovin monen sadan kone ole ollut, mutta kysyä varmaan kannattaa, jos ei löydy ketään kolmijalkaista, kuka voisi konetta vilkaista.

Oli se ostaessa 1.199,00 € (i7), ei toki enää viiden vuoden käytön jälkeen ole arvokas. En uskalla kovin kehua, ettei hajoa kohta muutakin, mutta on asiansa ajanut tähän asti. Päällä käytännössä aina, kun olen kotona. Laturi piti vaihtaa. Akku on vielä originaali.
 
Mulla himassa pc windows 7 en päivitä ihan sama millä uhkailee. Selkeesti paras windows, alamäkeä ollu sen jälkeen ne windowsit, mutta niitten virma kyllä näyttää pärjäävän hyvin osakekurssista päätellen.
Televisiossa ördää onko se mainstream nyt? Teidän pitää keksiä jotain uutta tai ootte noloja kun tv pikku kakkosellakin ördää?
 
No et sanonut "hän näytteli tässä sarjassa", mutta aaaaika vahvasti annoit ymmärtää, näin.

Et kai sinä vain ole humalatilassa?
No en ole humalassa, ja tarkoitus ei ollu implikoida tuota, mutta ihan sama :D siellähän ne oli näyttelijät imdb-linkin takana, mistä kyllä näkyi ketä tuossa sarjassa näytteli.
 
Vähän analysointia tähän väliin. Tämän hetkisen tiedon mukaan amet noin 200m, makuulta, 5-8 laukausta ja kaikki ohi.
No yksi hipaisi korvaa.

Kaiken helevetinnäkösiä amatöörejä....

Mutta jännä homma että on päässyt noinkin lähelle asemiin ilman että kukaan huomannut, paikalla on kuitenkin varmasti ollut jonniiverran porukkaa vastaamassa tilaisuuden turvallisuudesta koska entinen resitentti puhumassa.
Uutisissa ja www:ssä taitaa olla, että amet 120-150m. Mutta kun, sen EPÄILLYN kuvan näin, niin mieleeni tuli, että ei varmaan ole samaa laukaisu ännää kuin Teillä ja aivosoluissa jotain häiriöitä. Ja on varmaan kohtalaisesti ollut adrenaliinia veressä, koska varmaan on tiennyt, että oma henki lähtee operaatiossa(ellei liian suuri häiriö aivosoluissa). Saattanut kädet täristä.
Mutta tuo, että kaveri pääsee viereiselle katolle AR:n kanssa ja ex pressa lähellä kuolla, yksi? sivullinen kuollut ja 2? haavoittunut pahasti, niin salainen poliisi voi katsoa peiliin. Johtaja taitaa joutua kongressin kuultavaksi.
Niiden snaipperi teki toki työnsä.
Surullinen tapaus kyllä.
 
Sniffarinkin viestit käy tässä vaiheessa enemmän järkeen :unsure:
Ok. Ei näihin ohjelmiin kyllä minusta tyypillisesti pelleilemään mennä, vaan sen takia, että uskotaan, että se oma performanssi on hyvä juttu. Ja mahdollisesti sit ilman tarvittavaa itsekritiikkiä.

Ihan sama minulle, miten tuon videon kukin tulkitsee, mutta ei tuossa tosiaan mikään minun silmääni viitannu siihen, että nyt pelleillään.
 
Back
Ylös Bottom