Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No mutta kyllähän urheillessa hiki pitää tulla.

Nyt on lokaatio vaihtunut jo 200km pohjoisemmaksi. Tänään ehkä joutuu seuran vuoksi pari juomaa maistamaan
Reilu 10 heittokuutiota heittelin (eh nimit) halkoja kärryyn, nyt ne on tuossa pihassa ja seuraavaksi ne pitäisi heitellä liiteriin.

Kenttäpullollinen meni helposti vettä, vaikka keli ei ole etes erityisen kuuma.
 

Olen käynyt kahden eri Tsykiatrin kanssa Tindertreffeillä. Molemmat totesivat ihan kiertelemättä- ja suoraan, etten ole henkisiltä ominaisuuksiltani soveliasta ainesta seurustelukumppaniksi. 🤣
 
Olen käynyt kahden tsykiatrin kanssa Tindertreffeillä. Molemmat totesivat ihan kiertelemättä ja suoraan, etten ole henkisiltä ominaisuuksiltani soveliasta ainesta seurustelukumppaniksi. 🤣

Joo psykologit sairaita ihmisiä pahimpia kaikista.
Kuulin tarinan mamu menny siivoamaan kahden psykiatrin kämppää, niin ne oli jättäny jotain 100 post it lappua sinne miten mikäkin kohta pitää siivota ja sitte kun mamu sano että enpä taida jatkaa täällä olivat kutsuneet johonkin konfrontaatioon ja yrittäneet saada maksimaalisen pahan olon hänelle ku ei suostu enää.😆
 
Kaikki rahat laitettu ”jatkoon pääsevä joukkue Englanti”. Niin ei harmita sitte jos/ kun tapahtuu. Joe Biden/ democrats laitettu aiempi omaisuus samoilla perusteilla,
 
Mä olen ihan jäävi kommentoimaan. On mun toinen kotimaa ja Suomen puuttuessa kisoista kannustan Sveitsiä.

Sen verran kova noste kyllä varmaan joukkueessa nyt, että uskon mahiksiin. Englanti ei myöskään oikein ole vakuuttanut.

Minusta on olemassa kuva kakkosisänmaallisesti Sveitsin lipun alla vodkapullo kädessänkun laskettelimme sinne jostain ischgelistä Sveitsin puolelle mikälie kylään. Huhu oli että sieltä sai ala-ikäisenä ostaa vodkaa oli totta ja tottakai ostettiin.
 
Minusta on olemassa kuva kakkosisänmaallisesti Sveitsin lipun alla vodkapullo kädessänkun laskettelimme sinne jostain ischgelistä Sveitsin puolelle mikälie kylään. Huhu oli että sieltä sai ala-ikäisenä ostaa vodkaa oli totta ja tottakai ostettiin.
Joo, 16 ikäraja miedoille, 18 viinaksille (ei tietääkseni ole muuttunut mun ajoista tuolla kasarilla). Turhan tarkkaan ei tota yleensä tarkastella kun ei ”k-kaupan” kassaa niin hirveästi kiinnosta.

Tuli tästä mieleen kun oltiin perheen kanssa 2014 katsomassa lapsuuteni paikkoja ja satuttiin olemaan siellä myös MM finaalin päivänä. Oli mahtavaa olla gasthausissa kun porukkaa oli ikäluokista 10-90 eikä kellään mitään känniörinäongelmaa tms. Kaikki söivät ensin ja sitten juomia kului enemmän (minä) tai vähemmän (paikalliset) 😀

🇨🇭🇨🇭🇨🇭
 
Sen verran kova noste kyllä varmaan joukkueessa nyt, että uskon mahiksiin. Englanti ei myöskään oikein ole vakuuttanut.
Englannin valmennusta ainakin haukuttiin edellisessä matsissa. Tyyliin pelaajat ei tienny yhtään, mitä niiden ois pitäny kentällä tehdä.

Että samaa rataa, niin vois luulla Sveitsillä olevan ihan hyväkin mahis, jos muutenkin joukkue tosiaan kovassa nosteessa. Pelasin (penneillä) ihan kertoimen takia Sveitsiä ja Hollantia kanssa, mutta varmaan tuo lappu johonkin tasuriin viimeistään kaatuu, jos Englanti ei voita.
 
Viimeksi muokattu:
Asiasta nahkatakkiin. Olen surffaillut, mutta sattuisiko joku palstalainen tietämään, saako Schott NYC B-3 aitoja tai saman tyylisiä rotseja Suomesta kivijalasta?

Ostin aikoinaan tommosen bomberin tampesterista 1998 ja se jatkaa elämäänsä poikani käytössä koska itse läski. Haluaisin samanlaisen taas.

https://www.schottnyc.com/products/b3-leather-bomber-jacket.htm?color=2&catID=5

Edit. sen takia kivijalasta, että ton hintaista tuotetta ei viitsisi kokeilematta tilata
 
Mikähän täs ny on ku penkki kulkee tosi hyvin. Punttia tulee enää kolmesti viikkoon, mutta raskaita liikkeitä ja raskailla painoilla, noin 2h per treeni. Mulle näköjään sopii tää "treenaa vähän, palaudu paljon" systeemi aika hyvin.
 

View: https://youtu.be/lKtcXSWWjLg?feature=shared


^Minä osaan soittaa tämän Baddingin ukulelellä!

Voi jumankekulis, on varmaan hyvät tanssit Ilveskasinolla tänään ainakin esitettävän musiikin puolesta! Kyllähän tässä alkaa tanssijalka naputtamaan 🤩 Nyt on niin lyhyt varoaika, etten tänään pääse lähtemään, mutta muulloin minua voi kysyä mukaan!

Onkohan Kajsna huomannut, että siellä on 15.7. tulossa bugg-tanssin opetusta? Noin tsiljoona vuotta siten olen ollut tämän opettajaparin kurssilla ja voin suositella. Jos Kajsnan oma "puuhelmi ja kukkakassi" ei lähde mukaan, niin ei hätää! Nimittäin Pirjo ja Tommi vaihdettavat paria todella tiheään, joten kaikki pääsevät buggaamaan!

JA SITTEN EI MITÄÄN BUKKAKE-KOMMENTTIA TÄHÄN, PERVOT 😠
 
Heh. Kolme lääkäriä jo sanonut, että ei voi mun jalkaoireet johtua mistään lääkkeistäni (onko niitä nyt 8 erilaista tällä hetkellä).

Lääkeinfo, kun statiinia googlasin (koskee atorvastarinia jota nappailen toisen lisäksi):

”sormien ja varpaiden puutuminen tai pistely, kipu- tai kosketustunnon heikkeneminen, ”

No just noi varpaiden oireet mulla on 🫡
 
Back
Ylös Bottom