Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Ootko millon viimeksi ajellu VT21:stä, eli yhtä koko euroopan pääväylää E8 välillä Muonio-Kilpisjärvi?

Tai edes ajatellu, minkälainen huoltovarmuusriski sen huono kunto on, jos vaikka Ison-Beltin silta vaurioituu ja sulkee meriyhteyden Atlantilta Itämerelle, ihan siviilionnettomuuden myötä, kuten Baltimoressa vasta?

Ja joo, on siellä tähänkin astI 2,55m leveä raskas kalusto pärjänny keskenään hyvin 6m leveällä asfaltilla, vaikka litilateja (pitkäkilpisiä, LT, LV jne.) kalarekkoineen onkin talvella penkat pullollaan. NiiEn 2,3m leveiden kiimaliitereiden
Viimeksi viime vuonna.

En tiedä, et missä vaiheessa sulla tuli se mielikuva, et en haluaisi tieverkkoa parannettavan? Lähinnä kritisoin sitä, et se tapahtuu vasta kun ameriikan sotapojat ei siellä kykene etenemään. Toki myönnetään, että edellinen viestini ei ollut selko suomella kirjailtu.

Sikäli kun tuskaasi yhtään helpottaa, niin tiedän myös faktana, että suomesta löytyy ns. pääväyliä jotka on aivan yhtä tuskaisen paskassa hapessa ja alimitoitettuja nykyiselle tiellä liikkuvalle kalustolle. Hienoa kuitenkin, että nyt edes osaa näistä toivon mukaan parannetaan.

Asiaa sivuten, enpä muista et milloin oisin viimeksi junalla matkustanut suomessa ja nyt taas. Eikä ollu ku 12min myöhässä ns ekalla pysäkillä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Yks salikuva pariin vuoteen. Ikä painaa ja jo pelkästään työpäivistä palautuminen on alkanut viemään aikaa enemmän mut kyl mä viel vähän tääl koitan sätkiä. Dramaattinen valaistus tekee ihmeitä.
 

Liitteet

  • IMG-20240704-WA0001.jpg
    IMG-20240704-WA0001.jpg
    88,9 KB · Katsottu: 97
Ensimmäinen loma on jo takana toinen vielä edessä. Tuntuu jotenkin hyvältä jakaa kesäloma kahteen osaan. Kahdessa viikossakin saa hyvin asioita aikaan ja ehtii myös lepäämään kotona. Ekan loman jälkeen tietää, että on vielä loma edessä.
 
Tämä viikko lomaa, sitten kolmeksi päiväksi töihin. Sen jälkeen 1½ viikkoa lomaa. Tosin tuokin 'loma' on hälyn alla.

Sitten olisi vielä jotain 17 käyttämätöntä lomapäivää, voisi lähteä jonnekkin lämpöiseen talvella. Suunnitelmissa oli mennä oikein kauas kun mittariin napsahtaa 50, mutta juuri se viikko sattuukin olemaan koulua.
 
Viimeksi viime vuonna.

En tiedä, et missä vaiheessa sulla tuli se mielikuva, et en haluaisi tieverkkoa parannettavan? Lähinnä kritisoin sitä, et se tapahtuu vasta kun ameriikan sotapojat ei siellä kykene etenemään. Toki myönnetään, että edellinen viestini ei ollut selko suomella kirjailtu.
Oli taas niin takkuista viestin kirjoittaminen, että luulin heittäneeni kesken ja laittaneeni koko puhelimen pois, mutta näemmä olin postannu sen keskeneräisen. 😏

Mutta joo, loppukaneettini olis ollu just, että todella hyvä asia, ja hyvä että nyt siihen jo investoidaan, ois voinu ilmanki puten aiheuttamaa mahdollista tarvetta yli kolmemetrisillä liikkumiseenki toki jo aloittaa.

Ja tiedän, että korjausvelka tiestössä(kin) on valtava. Vanhoja lukuja muutaman vuoden takaa, mutta ulkomuistista liikentestä kerätään verotuloja 8 miljardia joista tieinfraan ynnämuuhun vastaavaan käytetään 1, loput 7 menee kaikenmaailman soteuudistuksiin. Siinä ois korjattavaa.

P.S. On tää ärsyttävä taas tää palstan jumitus, pitäis kirjoittaa vain kahden lauseen viestejä ilman yhtään korjattavaa kirotusvrihettä.
 
Ensimmäinen loma on jo takana toinen vielä edessä. Tuntuu jotenkin hyvältä jakaa kesäloma kahteen osaan. Kahdessa viikossakin saa hyvin asioita aikaan ja ehtii myös lepäämään kotona. Ekan loman jälkeen tietää, että on vielä loma edessä.
Tein tota vanhassa työpaikassa aina, nykyisessä se olisi myös mahdollista mut suosiolla annan mehtä miesten rikkoa lomiaan jotta pääsee syksyllä metsästämään. Nykyisessä työssä jään kaipaa oikeastaan vain pekkasia (joita ei ole), ne kun on menettänyt niin tajuaa miten hienoa oli että oli "pankissa" muutama vapaa jos oli joku tapahtuma vaikka tulossa. Nyt kaikki menee vaihtovuoroilla ja ylitöillä ni monesti on vaan et fuck it, ei ole sen arvosta.
 
Miten hyvin osaat Finnhitsit? Jos olet soittanut klassikkolevyt puhki, saat helposti 12/12 https://www.is.fi/musiikki/art-2000010538093.html

9

10. Suurin osa puhtaasti arvalla.

Ilmoitusluontoista asiaa että huomenna lomille. Out of officet laitettu jo. Automatic replies että lomalla, ei puh numeroa eikä mittään. Periaattees olis valmis nyt jo lomille.

Viestin sisällöstä vahva sama. Lomalla, paluupvm ja heipparallaa. Ei maailmassa ole sellaista tulipaloa minun duuneissa, että pitäisi lomalla absolut häiritä. Jos pomolla on joku akuutti, niin hän osaa kyllä soittaa ilman, että erikseen sellaisesta mahdollisuudesta mainitsen.

Vielä ensi viikko duunissa. Vahvasti ilmassa puolivuosittainen "maailma äkkiä valmiiksi" -mentaliteetti tässä.
 
Selaan työkaverilta matkalukemiseksi saamiani naistenlehtiä:

Jatka lausetta… juttu, haastattelussa Andy McCoy:

”Ennen oli paremmin…
ainakin se, että vedin Valiumia ja nukuin koko päivän.”
 
Ei nyt liity mitenkään mihinkään, mutta tuli vain Mieleen, että minun hampulit ovat jälleen erinomaisessa pussailuvalmiudessa. 🦷💋
Kävin hammastarkastuksessa ja hammaskivenpoistossa (156,90 €).


Oli niin helläkätinen hammaslääkäri, että vaikka yleensä stressaan pelkkää hammaskivenpoistoakin, niin lähes nautin hänen operoitavanaan olosta.
Viime kesänä oli jo asiakkuudesta positiivinen kokemus. Tämän päivän perusteella voinen sanoa, että se viime kesä ei ollut sattumaa, vaan hän on ihan oikeasti hellävarainen. (y)
Helläkätisyytensä lisäksi hän on asiallisella tavalla mukavakin. Tulen käymään hänen asiakkaanaan ainakin siihen saakka, että hän joko satuttaa tai vaihtaa työpaikkaa.


"Käännätkö nyt päätä hieman minuun päin".
[Kyllä kiitos]
*kääntää ja pitää bruksaamisen kiristämistä leukalihaksista huolimatta huolellisesti suuta auki, jotta näkyvyys ja työskentely olisi operaattorille mahdollisimman helppoa*


Tykkään siitäkin, kun nykyään suuta ei enää laiteta aivan täyteen kaikenlaista härveliä, eikä näissä tarkastuksissa ja hammaskivenpoistoissa enää pönkätä suuta auki. Lääkäri vain pitää kevyesti suupielestä tai nojaa kädensyrjällä vähän huuleen/poskeen ja antaa asiakkaan kaikessa rauhassa nielaistakin välillä. :heart:
 
Back
Ylös Bottom