Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Hah. Soitin Dansken asiakaspalveluun. Tulee nauhoite, kuinka nyt on ruuhkaa ja odotusaika 30 min. Seuraavaksi kerrotaan, että QR-juttu on tullut käyttöön ja tietoa löytyy Dansken sivuilta. Ei taida toimia ihan kaikilla muillakaan 🤣
Voihan se tosiaan olla, että ne on sössineet tuon julkaisun, ettei se softa toimi kaikilla oikein.

Onksulla joku sotien aikainen luuri, jossa joku vanha Android-versio? Vai enemmän ajantasainen? Nuokin voinee jotain vaikuttaa, vaikka ei oo meikäläisen alaa tää mobiilikehitys.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Onksulla joku sotien aikainen luuri, jossa joku vanha Android-versio?

No kyllähän tämä tietysti jo Kannaksella oli vuonna -44 mukana, mutta täysin soiva peli ollut tähän saakka!

Tuohan olisi törkeyden huippu, jos vielä kännykin pitäisi uudistaa pelkästään Dansken vuoksi. Silloin muuten vaihtuu pankkikin niin että potsplojo vaan.
 
447787127_440051085664502_2035052452878784565_n.jpg


Saksalainen on keksinyt seisaaltaan-oksu-pytyn.
Pientä jatkokehitystä vaan kaipaa.
Tossa vetonapin kohdalla pitäisi olla otsannojauspehmuste.
Kansi on myös turha ja potentiaalisesti tiellä.
 
Voihan se tosiaan olla, että ne on sössineet tuon julkaisun, ettei se softa toimi kaikilla oikein.

Onksulla joku sotien aikainen luuri, jossa joku vanha Android-versio? Vai enemmän ajantasainen? Nuokin voinee jotain vaikuttaa, vaikka ei oo meikäläisen alaa tää mobiilikehitys.
Sylvi soitti ko. luurilla Päämajaan ilmoittaakseen että kyllä se suurhyökkäys alkoi vaikka siihen eivät kaikki sodanjohdossa uskoneetkaan.
 
Nykyisin ihan hirmu vaikeaa päättää mihin menee lounaalle.

Virman keittiöön. Tai no tässä työpisteellä syön. Tällä hetkellä lounaslistan kärjessä:

Apetit Special Opera
Grandiosa Mexicana
Dr.Oetker Tonno
Dr.Oetker Hawai
Rainbow Panang curry + southern fried kana
Rainbow Thai red curry + southern fried kana

Sanoisin että arkisin 90%+ arkilounaista noita. Ei tee viikonloppuna ihmeemmin mieli pizzaa. Pitzzoihin välillä lisäjuustoa ja kalkkunasalamia (kummatkin vähärasvaista!).
 
^ en tiedä hyvästä oppaasta, mutta tuossa taulukossa näkyy, miten tää lakimuutos tuo nyt noita ihan asiallisia tuotteita kauppojenkin hyllyille. Fullersin ESB loistava, Chimayt ja Leffet hyviä ken tykkää trappisteista, Lagunitaksen IPA hyvä jenkki-ipa, tuo Belhavenin stoutti oli muistaakseni täysin asiallinen jne.

Sen sijaan nuo kaiken maailman Kukon tuimat, Olvin tuplapukit ja Karjalan IVB:t vois minusta kaataa suoraan viemäriin..
 
Tuo tänne joku tekemäsi riisi/liha annos, niin saat pakastimesta vapaavalintaisen pakastepizzan vaihtarina. Vaikka kaks jos olet oikein panostanut annokseen. =D
Haha 😂 jos tacomaustejauhe ja 10% ruokakerma (pippuri-pekka #1) on panostusta niin kyl mä voin lautasen mönjää pitsaan vaihtaa. Ei kyl jaksa tulla mihkään.
 
Tärkein selvisi, Kukko tuima paras rosentti/hinta suhde. =D

Tä on vähän se mitä pelkäsin, että onko sitten ekoja kännejä hakuria odottaessa nykyään nuorilla Kukon Tuima eikä perus lappari tai koffi, joissa kuitenkin pysyi edes hiukan tolkku touhuissa. Ainakin itse etäisesti muistan ne alkon vahvimmat lonkerot, olisko ollu just jotain 8% pintaan niin tuli niin virhearvioitua nuorena miten ne heilahtaa päähän et morjes.
 
Kunnon kermaa ruokiin, niin tulee oikeaa makua. Minusta noi kasvirasvasekoituksetkin vois kaataa suoraan viemäriin :D
Joo mut tulee vaan sitä kerman makua. Tosta tulee juuston makua ilman että menee suonet tukkoon. Kaikelle paikkansa tiätsä. Härkäruukkuun ihan oikea kermakerma on kyllä ehdoton.
 
Joo mut tulee vaan sitä kerman makua. Tosta tulee juuston makua ilman että menee suonet tukkoon. Kaikelle paikkansa tiätsä. Härkäruukkuun ihan oikea kermakerma on kyllä ehdoton.
Sinne kermaan voi toki sulattaa pippurijuustoa tai vaikka kippariviipaleita ja onhan noita valiolla maustettujakin "lähes oikeita kermoja" minusta..

Mut se on vaan valitettava tosiasia minusta, että noilla vähärasvaisilla kasvirasvasötkötyksillä ei tuu hyvän makuista ruokaa ja teen ite oikealla kermalla, milloin kermaan ruokaa teen..
 
Haha 😂 jos tacomaustejauhe ja 10% ruokakerma (pippuri-pekka #1) on panostusta niin kyl mä voin lautasen mönjää pitsaan vaihtaa. Ei kyl jaksa tulla mihkään.

Kova panostus vs pakastepizzat täällä. Ei vaan mitenkään saa itestään irti että alkais tekemään kotona eväitä töihin.
 
Back
Ylös Bottom