Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Täällä myös pientä rillailua aloiteltu ukkosen lomassa. Jytisee muuten nätisti ja hyvää tahtia. Miinuksena toinen koirista on aina pelännyt jyskettä.

1000008984.jpg
 
Alkaa yksittäisiä harmaita haivenia pukata mullakin jo sen verran että saavat kasvaa, enää en viitsi nyppästä poiskaan. Veikkaan että 40v vetää jo kohtalaisen harmaaksi pään.
 
Jaa. Ehkä mun puusilmät ei vaan tosta osannut vaellusta lukea, tai sitten oli kirjoitettu taustan värisellä fontilla.

kunnon vaelluksella kaukana muista

Tuosta function first tulokulmasta pääsee kyllä halutessaan kalliisiin hifistelyihin vaellushommissa… Ite havaitsin että varustelekasta ostetut armeijan ylijäämä housut ja Länsi-Saksan armeijan takki olivat mukavimmat/käytännöllisimmät, hengittävyys>kaikki muut ominaisuudet. Paitsi kengissä. Tietty semmostakin koulukuntaa on että tavalliset lenkkarit jalkaan ja antaa kastua vaan.

Siis alunperin tällainen huomio. Tottahan toki mitä kylmemmäksi, tuulisemmaksi ja sateisemmaksi ympäristö ja ennusteet menee, niin sitä järkevämmäksi vedenpitävä kuoritakki tulee vs perinteinen kangastakki (+ kevyt sadetakkipötkylä).
 
Sitten vähän jälkkäriä. Oli maistettava tuota Viinilehden kultamitali-kuoharia, Bernard-Massard Chardonnay Brutia, kun sattui silmään Alkossa. Talon muutkin tuotteet on ihan ookke, mutta omaan suuhun tämä sopii oikein hyvin.

Sikarina sitten taas Carrillon Encore Majestic. Tämä onkin vamha tuttu jo, mutta oikein mukava pötkäle. Ja oluena Läskiliskoa.

1000008988.jpg
 
Back
Ylös Bottom