Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
20240531_223900.jpg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No kylläpäs nousi kovasti tunteita pintaan kengistä.

- Jalkojen hyvinvointi on tärkeää. Hyvät kengät edesauttavat jalkojen hyvinvointia.
-Kengät kestävät paaaaaljon kauemmin käyttöä hyvin hoidettuna.
- Puhtaat ja hoidetut kengät näyttävät siisteiltä.

Sitten on tämmöisiä snobeja kuin minä, mutta tartteeko siitä välittää? On mullakin paljasjalkakengät. Pidän kenkien hoitamista rentouttavana toimintana.

Ostan kenkiä aina laatu edellä, joten hintakin on vähän korkeampi. Miksi ei sitten pitäisi näistä huolta?
 
Paikallinen tulipalo pilaa minun ja kissan hengitysilman 😠 Hirveä katku, vaikka ei nyt ihan vieressä ollakaan.

Kenkien huolto on sama kuin vaatteiden pesu. Kuuluu asiaan.
 
Tjaa kai se on huollettava sandaalit huomenna :unsure:
Huolsin sandaalit pari vuotta sitten. Eccon nahka-korkkipohjaiset varvassandaalit, nahka alkoi näyttämään surulliselta, nyt menee taas. Uskomattoman vanhat, järkyttävän hyvät, surun päivä kun hajoavat, ovat kiertäneet monta maailman nurkkaa kanssani.
 
Pitäskö soittaa j-kylän keskussairaalaan, että varaavat pötsiosastolta paikan yhdelle alkopankulle?
Pameissa ois varmaan kiva pötkötellä, mutta ehkä tätä kolmen päivän laulamista ei tarvii ihan sairaalaan asti lähteä katkaiseen.

Mikähän on vaan maanantain työkunto.. Se tässä hivenen arveluttaa.
 
Ja niissähän kastuu vaan enempi kun hengittävyys kärsii. Alupaita nopeasti märkä hiestä, vesisadetta se taasen vaatii jo aika paljon.
Joo ei kalvovaatteet ole kovin hyviä liikkumisessa, varsinkaan keleillä joilla tulee hiki ilmankin vaatteita. Mutta esim. ”leirissä” oleskeluun tai sateella kalasteluun, on huomattavasti mukavammat kun hengittämättömät sadevaatteet. Varusteilla ja vaatteilla on eri käyttötarkotuksia ja niitä voi ja pitääkin käyttää tarkotuksen mukaisesti eikä yksoikosesti dumata mitään, jos on ite sattunut väärään tarkotukseen käyttämään.
 
Hyvin pukeutuminen on tilannekohtaista pukeutumista! Jossakin tilanteessa t-paita ja lökäpöksyt ovat erinomainen valinta. Valitettavan usein ei sitten osata pukeutua millään muulla tavalla.
Just näin! Ja jos on etikettibileet, niin sitten mun mielestä noudatetaan sitä etikettiä. Todella paljon esim. näkee hautajaisissa muita kuin tummia pukuja ja varsinkin skragat on väriltään mitä sattuu ja pituus mitä sattuu. Ei pitäs olla niin mahdottoman hankalaa sitoa sitä oikeen mittaseks, jos nyt pari kertaa joutuu ottaa uusiks.

Ja henk.koht en viihdy puvussa tai kauluspaidoissa yhtään, mutta sen verran kunnioitan juhlittavia, että jaksan kyllä sen muutaman tunnin noissa olla.

Edit. Ja tänäänhän taas joutuu laittamaan kovat kaulaan, kun on sukulaisten lakkiaisia. Onneks ei kuitenkaan näillä lämmöillä tarvi koko pukua pukea, suorat housut ja kauluspaita riittää. Tietysti reppuun mukaan shortsit ja vaihto t-paita, että voi vaihtaa rennompiin kun viralliset juhlat loppuu ja jatkot alkaa 🍻
 
Viimeksi muokattu:
Miksihän se piti hankkia tämmönen olo matkustuspäiväksi.. huhhuh. Mikään pysy edes käsissä, jos pitäs jotain passiakin koittaa näyttää..
Tälläisistä ne kunnon alkoholistien pitkät ryyppyputketkin lähtee liikkeelle. Loiventaminen on karannut käsistä ja sitten on pakko loiventaa uudestaan, kun olo on niin karmea.
 
Tälläisistä ne kunnon alkoholistien pitkät ryyppyputketkin lähtee liikkeelle. Loiventaminen on karannut käsistä ja sitten on pakko loiventaa uudestaan, kun olo on niin karmea.
Breezer ois ollu huoneen jääkaapissa, mutta pakko tässä on jo ajaa tuotanto alas, että selviää ma töihin.
 
Back
Ylös Bottom